Valkyrie Rune

Parkorman festivali fuarında bi tane üretmişler muhabbeti geçmişti, Amerika'da 24500 dolarlık fiyatla çıkmış piyasaya, goldwingin 6 silindirli motoruyla üretiliyor, bakınız:
http://powersports.honda.com/motorc...Valkyrie+Rune&ModelYear=2004&ModelId=NRX18DA4

Rune_large_01.jpg

Rune_large_03.jpg

Rune_large_04.jpg

Rune_large_06.jpg

Rune_large_09.jpg

Rune_large_11.jpg

Rune_large_12.jpg

hemen ilk yorumu da kendim yapiim :)

bence murratın çektiği yansımalar resmini hondaya yollamalıyız, valkry rune'un web sitesindeki galeriye koysunlar :)

Baya yapar bence :cherry:
hatta bu makineye binmek istemem diyebilirim. zaten bunun ağırlıüı rahat 500 kg vardır :thumleft:

valla siyah motorun üstündeki adam motordan daha karizma durmuş :king:

Katsuk' Alıntı:
valla siyah motorun üstündeki adam motordan daha karizma durmuş :king:
harbi lo adam dahamanyak ghostrider mubarek...
egsoza dikkat etsenıze one oyle kanat gibi :cyclopsani:

baba bu manyak benzin yakıyodur arkadan bide tanker bağllamak lasım huehehe :cherry:

bide e sınıfı ehliyet lasımdır bunu sürmek için yada a3 euheuhe :cherry:

Motorbike nin mayıs sayısında tanıtımı vardı. 200km yapıyordu galiba.

bu tür motorsikletler genelde düz yollar içindir... ne havası olur ama bir bilseniz.. hem bununla dırmak o kadar zor değildir.. bu kadar hacimli motorun frenleri süper olsa gerek... hem zaten düz yollarda neden zorlansın.. o bir canavar zaten.. cbr 1100 den sonra ılk alacagım tıp motorlar..:)

iyide sen hiç bu motordan sürmemişsen nasıl oluyorda fren sistemi hakkında bilgi veriyorsun veya ne havası olur bir bilseniz gibi cümleler kuruyorsun?sonuçta sen bu motora hiç binmedin :jocolor:

Ben bunu ilk gördüğünde kalbim durdu sandım. Muhteşem bir alet. 2004 fuarda da gördüm ama denemek bile istemedim. İçime oturur kalırım orada diye kortktum :) Bunu kullanmak iyi bir tecrübe ister ama.

abi benim onu ilk görüşte kalbim çarpmıştıı. ya harley halt yemiş yanında.. süper yaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar