Vale Moto Rezilliği

Selam dostlar, bugün zincir dişli değişimi için Şirinevler Vale Moto'ya gittim. İlk girdiğimde zincir ve dişli seti değişecek dedim tamam dediler 440 lira aldılar.

12'de teslim ettim motoru ve saat 17.00'da aldım. 5 saat boyunca başlarında bekledim, bu kadar amatör bir yer görmedim. İçerisi mülteci kampı gibi Pakistanlı çalışan bile vardı.

Adam zincir dişliyi söktü 3 saat sonra. (Türk bu usta) Aldığı arka dişli uymayınca bana dediği şu "Arka dişli uymadı seninkilerde fena değil üstüne takayım" dedi. Hayır komple set olarak değişecek dedim. Sonuçta zincir değiştiğin zaman dişlilerde değişecek başka yolu yok. Ama herif inat ediyor eski dişlinin üzerine takayım diye. Bende hiçbir şey takma, eski haline geri getir, iade ediyorum dedim. Adamda tamam ama 2. defa işçilik ücreti alırım dedi. Ne yapayım dişli yoksa benim suçum mu diye de üste çıkmaya çalıştı.

Bağırdım çağırdım geri adım atmadım. Adam atladı motoruna gitti 1 saat sonra falan geldi. Uzak bir yerden getirdi sanırım dişliyi.

Uzun lafın kısası Vale moto pişmanlıktır.

Ustalık belgesi verilmeden , motosiklet netin konularından sınava tabii tutulması gerek .

Ciddiyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çinlilerin ve hintlinin genel sorunu bisikletçiden bozma yetkili servisler. İstisnalar var tabiki onlarda samanlıkta iğne gibi.

Abi o ne öyle 440 lira ne. Superlıgt bakıyodum vazgeçmiştim şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum. En baştan neden bıraktırmadınız sormak istesem yanlış anlar mısınız? Yani neden 1 saat sonra durumu görüp bıraktırmak yerine 5 saat beklediniz?

Abi o ne öyle 440 lira ne. Superlıgt bakıyodum vazgeçmiştim şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum. En baştan neden bıraktırmadınız sormak istesem yanlış anlar mısınız? Yani neden 1 saat sonra durumu görüp bıraktırmak yerine 5 saat beklediniz?

Zincir dişliye uygun gibi. Ortalama bi zincir 200 tl zaten.

Bağcılarda olan vale moto tnt 25 lere bakanlar iyi adamlar diye biliyorum, bende kendi servisimden memnun değilim kağıthane hero servisi çınar motor para tuzagı

zincir dişli değiştirmek zor birşey değil aslında bu tür şeyleri öğrenip kendimiz yapmak en iyisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar