Vaktiniz varsa yardiminiza ihtiyacim var

Merhaba abiler dostlar
Bu cumartesi yazili sinavim var ehliyet almaya yaklastim guncel bi sekilde butcemi hazirlamam gerekiyor bende mt.net e sorayim dedim.
0 Ybr esd nakit almak istiyorum ama borclanarak alacagim bayiden nakit ile alacagim nakit alimda indirim soz konusu olur mu? Plaka ruhsat ne kadara cikartir bayii veyahut ben ne kadara cikarabilirim nasil ugrasabilirim.Birde tahmini sigorta soylerseniz motosikleti babamin ustune yapmayi dusunuyorum yasi 44 ehliyeti yok daha once kendi ustune tasit almamis tahmini bir butce belirlersek kendimi ona gore ayarlayacagim(EKIPMANLARIMI EHLIYETE YAZILACAGIMDA TAMAMLAMISTIM) Simdiden tesekkur eder saygilarimi sunarim mt.net ailesi...

Nakit alimda mutlaka indirim olur tabi bu senin pazarlik gucunede bagli. Plakayi ve ruhsati kendin cikar cokta zor bisey degil gecen yil 210 tl ye halletmistim ben bu sene biraz daha artmistir sanirim.

bayının belırlemıs oldugu fıyatta ındırım olacagını sanmıyorum sıfır motorda, ruhsat ve plaka işlemleri için 250-340 arası dıye tahmın edıyorum ,sigorta ise şu zamanda fiyatları arttı oldukca en dusuk 400-500 arası dıye dusunuyorum sahıs üzerine ben şirket üstüne almıştım 500'e patladı ybr de guzel bır motor keyıflı surusler dıler hayırlı olmasını dilerim

bayının belırlemıs oldugu fıyatta ındırım olacagını sanmıyorum sıfır motorda, ruhsat ve plaka işlemleri için 250-340 arası dıye tahmın edıyorum ,sigorta ise şu zamanda fiyatları arttı oldukca en dusuk 400-500 arası dıye dusunuyorum sahıs üzerine ben şirket üstüne almıştım 500'e patladı ybr de guzel bır motor keyıflı surusler dıler hayırlı olmasını dilerim
Sagolun hocam da 2016 modeller gelicek ben hem nakit ve hem 2015 alicam hatri sayilir bir indirim olmazmi sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar