vadafone bizi geyik yerine koyuyor

evet arkadaşlar sizde benim ğibi vadafone reklamına kızıyormusunuz televizyondaki reklamlar bilboard dakiler birde telefonumu msj olarak ğeliyor sinir oluyorum herşeye yok herşeye vaktin varda ğeyik yapmaya mı yok yok geyiğin kalbini kırdın yok geyik yaz ya bizi resmen geyik yerine koyuyorlar şe..... vallahi sinirden telefonu kıracaktım aramızda benim ğibi düşünenler varmı yada gercekten duyarsızmı olduk

ya resmen hakaret ediyorlar kimse ağzını acmıyor vallahi mahkemeye vereceğim hattı da kırdım protesto ediyorum

Son düzenleme:
vodofone aboneliğimi iptal ettireceğim, reklamlar devam ederse, o zaman anlarlar geyigi ...

ben o reklamlardan hiç bişey anlamadım Geyik Can'dır falan ne nedir ? belli değil. Ekranda bi açıklamada yok geyik geliyor geyiğe doyacaksın falan filan ne kadar saçma bir reklam.
Telsime gıcık oluyorcum vadofon geldi 2 kat gıcı k oluyorum. Asla ve asla 054. la baslayan telefon numarası kullanmam.

ya adamlar bedava konusma suresi veriyolar yarım saat ve bunu 1saat içinde kullanmanız gerekio :farao:
sacma bi hediye ve okdr kısa surede okdr konusmayada sadece geyik dioruz biz toplum olarak:bounce:
sanırım ingilizler bizim geyikten kastımızın hayvan oldugunu dusunup boyle bi reklama kalkısmıslar:p:p

bilenin yokmu yaaa kimseye geyik gelmedimi arkadaşlar bi msj geliyor onu cevaplayıp 30 dakika bedava konuşuyoprsun

en can sıkıcı yeri ise 30 dakikayı hemen arayıp 60 dakika içinde bitirmek

ben sinirden deli oldum... bi de biliyorsunuzdur VODAFON firması yabancı biri firma.. yurtdışında batmak üzereyken hatta batmışken Türkiye'ye gelip şirketlerini kurtardılar... Bi de kendi hattını kullananlara GEYİK diyorlar.. hele birde bu geyik sarmarsa diğerine geç demeleri yok mu? Benim hattım başka bir operatörden ama gene de sinirleniyorum...

:farao: Ben şimdi sitelerine girip e-mail attım... reklamlarının hoş olmadığını kullanıcılarından özür dilemeleri gerektiğini yazdım.. bence imkanı olan herkes bunu yapsın...

delipoyraz arkadaşımız geyik yapmamış gereğini yapmış
haydi hep beraber....

peki cüretsiz konuşabilen varmı
ücretsiz konuşabiliyosanız güzel bişey bence

mzcı -> vadafone
redrose -> vodofone
Deryali -> vadofon
delipoyraz -> vodafon

Koptum birader yau :queen: Ulen biriniz de doğru yazsın şunun adını :mrgreen: :cherry:

vodafone_logo.gif

Yurdum insanı yıllardır kuzu olmuştur ona itiraz etmez de, biri kendine "geyik" dedi diye ortalığı birbirine katar.

2553124.jpg

Neyzen'in tam da bu konuya ilişkin çok süper bir şiiri var da yazamıyorum biraz müstehcen olduğu için kusura bakmayın; ama şöyle başlıyor:

"Türk milleti gariptir" :cherry:

Hey gidi Nasreddin Hoca'nın torunları heyyyy....

Bir zamanlar espri anlayışı diye bir şey vardı bu ülkede, Prometheus yaktı bitirdi...

mzcı -> vadafone
redrose -> vodofone
Deryali -> vadofon
delipoyraz -> vodafon

Koptum birader yau :queen: Ulen biriniz de doğru yazsın şunun adını :mrgreen: :cherry:

vodafone_logo.gif

Yurdum insanı yıllardır kuzu olmuştur ona itiraz etmez de, biri kendine "geyik" dedi diye ortalığı birbirine katar.

2553124.jpg

Neyzen'in tam da bu konuya ilişkin çok süper bir şiiri var da yazamıyorum biraz müstehcen olduğu için kusura bakmayın; ama şöyle başlıyor:

"Türk milleti gariptir" :cherry:

+1 fakat orası kuzu degil başka birşey ama neyse ...:mrgreen:

Geyik meyik deli oluyorum bende ya zaten aldatılmışım birde reklamlarda geyik meyik çıkarıyorlar iyi ki bir aydır vodafone hattımı kullanmıyorum ha :mrgreen: Adamlar belkide gizliden gizliye boynuzu takar geçeriz demek istiyorlardır :cherry:

ben sinirden deli oldum... bi de biliyorsunuzdur VODAFON firması yabancı biri firma.. yurtdışında batmak üzereyken hatta batmışken Türkiye'ye gelip şirketlerini kurtardılar... Bi de kendi hattını kullananlara GEYİK diyorlar.. hele birde bu geyik sarmarsa diğerine geç demeleri yok mu? Benim hattım başka bir operatörden ama gene de sinirleniyorum...

yurt dışında batmak üzereyken diyerek neyi kastettiniz anlayamadım tam :p
adamlar avrupanın en büyük gsm şirketi :p

iiki vodafone'um yok. :) doğru yazdım ben proo :p ben msn gibi bişe çıkarcak sandım meğer dakikaymış. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar