V5 Motorlu 2009 Yeni Honda VFR

990cc RC211V MotoGP motosikletinden ödünç alınan V5 güç ünitesi, VFR ‘yi daha kaslı kılacak. Tamamen yeni 2009 VFR1000F ve VFR1000GT motosikletleri Honda ‘nın tasarım konusunda oldukça meşgul bir yıl geçirdiğinin göstergesi.

VFR ile özdeşleşen tek kollu salıncak sistemi, MotoGP motoru, Ferrari stili buton kontrollü vites geçişleri ile göze oldukça hitap eden VFR modelinin “F” (Spor) ve “GT” (spor touring) olmak üzere iki seçeneği sunulacak.

“F” modeli bize CBR serisini, “GT” modeli ise ST1300 modelini anımsattı.

2009 VFR1000F

2009 VFR1000GT

Moto Aktüel den alıntıdır.
http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/v5-motorlu-2009-yeni-honda-vfr

heh işte 4 oda 1 salon motosikletlerde çıktı sonunda :mrgreen: jakuzide var sanırım tam göremedim :p

o nasıl eksoz arkadaki adamın ayagını yakar yaw tabii sahibi arkaya adam atarsa

her iki resimde fake!lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim!çok amatörce yapılmış bir hata direk gözüme çarptı,çizen motordan anlasaydı,egzosun üstüne egzos manifoldunu koymazdı!

egzosun hemen tam üstüne bak,şimdiki vfr de olduğu gibi egzos boruları sele altına doğru uzanıyor,ama altta egzos çıkışı mevcut!garip değil mi???

1. resimde de 2. resimdede photoshop yok ben kendim baktım sizede nasıl anlayacağınızı söyleyim

bi metin belgesi açın resmi sürükleyip belgenin içine atın anlam veremediğimiz kodlar çıkacak hemen ctrl+f e basıp arama yapın adobe sözcüğünü aratın bişey buursa photoshopda oynanmış çıkmazsa oynanmamıştır..

ama bu resmin orijinal olduğunu tam anlamıyla kanıtlamaz photoşop tan başka programlarda var :D

GKN

honda ya olan kıllığım bilinse de :p her zaman bi modelini sevmişimdir..
eski de n954 favori bir motosikletti benim için, şimdi ise vfr..
sanırım bu gün süpersporttan vazgeçip hada uysal bişeyler almalıyım desem, alacağım motosiklet vfr olurdu..

Buz gibi montaj fotolar... :)

Çok bariz...

1vfr1000fkz0ni6qq9.jpg

:mrgreen: :cherry:

Son düzenleme:
990cc RC211V MotoGP motosikletinden ödünç alınan V5 güç ünitesi, VFR ‘yi daha kaslı kılacak. Tamamen yeni 2009 VFR1000F ve VFR1000GT motosikletleri Honda ‘nın tasarım konusunda oldukça meşgul bir yıl geçirdiğinin göstergesi.

VFR ile özdeşleşen tek kollu salıncak sistemi, MotoGP motoru, Ferrari stili buton kontrollü vites geçişleri ile göze oldukça hitap eden VFR modelinin “F” (Spor) ve “GT” (spor touring) olmak üzere iki seçeneği sunulacak.

doğru mu okudum ? :silent::silent::silent::silent:

Buz gibi montaj fotolar... :)

Çok bariz...

1vfr1000fkz0ni6qq9.jpg

:mrgreen: :cherry:

bu boru ne borusumu? arife teyze gilin soba borusu :p yazın sobayı kaldırınca boruları koyacak yer kalmamış evlerinde "yavrum senin motorunda dursunda kış gelince alıveririm" dediydi :p

doğru mu okudum ? :silent::silent::silent::silent:

yamaha nın tourüng modelinde elden yarı otomatik olarak debriyajsız vites değiştirme sistemi vardı, bu da heralde onun gibi birşey..

Son düzenleme:
Vfr adı altında aynı hatta üretilmesi pekte mantıklı olmayan iki farklı model gidon sele çatal bağlantıları hep farklı . çizen şahsiyet sadece çizim gücünü kullanmış mekanik bilgi pek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar