V-twın Motor Engıne

Minimum 250cc ve üzeri çift silindir komple " V " motor arıyorum. Sıfır yada ikinci el farketmes, kazalı motosikletden çıkmış, fatura faturasız farketmes temiz olsun çalışşın yeter. Elinde olupda satmak istiyen arkadaşlar benimle bu adresden irtibata geçebilriler..
[email protected]

Inşalah çıkar Dostum Ama Plakalı Ruhsatlı Bir Bisan Roadstar Alsan Kafana Göre Custom Felan Yapsan. Bence Işin Daha Kolay Olur Sanırım 0 Dan Motorsiklet Yapmak Istiyorsun. Sahibindende Aktar Dişlisi Blok Içinden Kırık Bir Virago 250 Var 2000 Bir şansını Dene Kardeşim Pazarlık Felan Yap

Sahibindende hyosung vardi pert adam motoruna 1500~2000 tl istiyordu motoru hasarsizdi bir arastir sahibindende motosikletin komplesini 3600tl diyordu sanirim..

Inşalah çıkar Dostum Ama Plakalı Ruhsatlı Bir Bisan Roadstar Alsan Kafana Göre Custom Felan Yapsan. Bence Işin Daha Kolay Olur Sanırım 0 Dan Motorsiklet Yapmak Istiyorsun. Sahibindende Aktar Dişlisi Blok Içinden Kırık Bir Virago 250 Var 2000 Bir şansını Dene Kardeşim Pazarlık Felan Yap

Evt hocam sıfırdan custom chopper topluyorum. Aslına bakılırsa sizin dediğiniz gibi bir motosikleti alıp parçalayıp sonra onun parçalarını kullanarak tasarımımıza göre sıfırdan custom olarak toplamak daha kolay ve daha masrafsız olur. Ama benim herşeyim bitt nerdeise i şasem, ayaklıklarım, ön takımım, jantlar lastikler çamurluklar nerdeise herşey. Aslında motorumda var ama bir diğer projeme başaldım iki chopper birden topluyorum bu elimdeki motoru ikinci projemde kullanmaya karar verdim o yüzden şuan için bir motor eksiğim var...:(:(

millet yokmu kimsede V motor yaaa:S:S:S::salut::salut:

Sıfırdan yapacağın motosikletin ruhsat işini nasıl halledeceksin robokof?

hocam orası işin en kolay kısmı şu motoru hayırlısı ile bitireyimde biticne söylerim size nasıl halletdiğimi;)

arkadaslar selam oncelıkle bende cup motoru modıfıyet etmek ıstıyorum ama mısal ben tekerlerı kucultmek ıstıyorum 13 jant scooter tekerı felan taksam trafıkte ne gıbı sorunlarım olabılır

son durum. virago 250 makinesi elimde. ama halen bi 535 650 makinasına hayır diyemem.... en az 400cc aklımdaki ama imkanlar gerkeğince bu doğrultuda gidiyorum...elden biji gelmiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

montajı belki, belki bu hafda daha iyi bi makina çıkar niyetiylee erteleyip durdum....

bu hali bile taş gibi abi,gayet yeterlı bence.hıc arama motosikleti bitir yeter:D

herşey bitince işin sonunda plaka, ruhsat, şasi, motor numarası... dahilinde bir motosikleti modifiye yapmışım gibi görünücek.

change yapıcak arkadaş yani halk dilinde ama anlarlarsa cezası ağırdır söyliyim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar