V-Strom Aksesuar

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Adını sosyal medyadan biliyordum. Bigmok etkinliğinde yüz yüze de tanışmış olduk.
Zaten anlaşılıyor ama reklam veya sponsorluk benzeri bir durum olmadığını belirteyim. Sadece ihtiyacı olanları bilgilendirmek adına paylaşıyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
piyasada cstrom aksesuar diye bakınca hep 2017 ve yukarısı için olanları gördüm. 2015 vstrom için aksesuar varsa süper olur bakarım. Bana özellikle ön cam arkasına göstergenin üzerine telefon tutucu takmak için navigasyon barı denen aletlerden lazım. Varolan tomtom navigasyonu kullanmayı beceremedim, google haritalar daha rahat geldi, onu söküp oraya telefon tutucu takacağım. gidonda telefon tutucu işimi görmüyor çünkü gidonn yakın kalıyor görebilmek için yakın gözlüğü gerekiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

Adını sosyal medyadan biliyordum. Bigmok etkinliğinde yüz yüze de tanışmış olduk.
Zaten anlaşılıyor ama reklam veya sponsorluk benzeri bir durum olmadığını belirteyim. Sadece ihtiyacı olanları bilgilendirmek adına paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=kZhUWQdUZ_g

Aksesuarları üreten arkadaşın sosyal medya linklerini de ekleseniz iyi olurmuş. Facebook kullanmıyorum, instagram linki varsa alayım güzel olur.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bana özellikle ön cam arkasına göstergenin üzerine telefon tutucu takmak için navigasyon barı denen aletlerden lazım.

AliÖküzPires'e bakın. Bin lira civarında istediğinizi bulursunuz. Getiren "aksesuarcı ağbiler" de oradan alıp iteliyor zaten.

Motosikleti
AliÖküzPires'e bakın. Bin lira civarında istediğinizi bulursunuz. Getiren "aksesuarcı ağbiler" de oradan alıp iteliyor zaten.

Baktım, hep 2017-2022 için olanları bulabildim. bana 2015 için olanı lazım.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Baktım, hep 2017-2022 için olanları bulabildim. bana 2015 için olanı lazım.

Suzuki v-strom 650 için (DL650) 2012-2016 v-strom 650 XT 2015-2016 motosiklet navigasyon braketi

pqbjdap.jpg

Reyize 527 TL vermek her ne kadar biraz dokunsa da "aksesuvarcı ağbiler"den daha ucuza geliyor yine de.

CHIwYNBW4AEdRNo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
BMW 1300 GS ADV

https://www.youtube.com/watch?v=kZhUWQdUZ_g

Hakan Kırcı' yı Bursa da tanımayan azdır. V strom konusunda harikalar yaratıyor. Önceki motorum 2017 V Strom du. Sattığımda, alan arkadaş (hala görüşürüz) bir tek aksesuar üzerine ekleyemedi. Çözümsüzlük yoktur Hakan için. El işçiliği de hünerli olduğu için illa bir çözüm buluyor. İçine sinmez ise söker bir daha yapar. milimetrik çalışır.

Hatta bir gün yaptığı bir aksesuarı beğendim, abi ben beğenmedim dedi ve tekrar kesti biçti, uğraştı yenisini yaptı, on numara oldu. Kaliteli bir arkadaştır.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Magic Touch Mototech yazınca çıkıyor espresso, ama instagramdan da gönderdim. :thumleft:

Motosikleti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar