üzüntü ve sevinç

:pr: Adana'daki grup arkadaşlarımla haftasonları motosiklet gezilerine katılamayacağımın üzüntüsünü yaşarken, dalış sezonumun başlaması dolayısıyla Boğsak'ta bulunacak olmanın sevincini yaşıyorum...bütün arkadaşlarımı boğsakta motor gezisine ve dalış gezisine beklerim... İsmail Bayrakcı :cat:

abi boğsak'ı biliyorsan mavikenti de bilirsin sen az ileride yeşilovacıkta..bende yazları ordayım..dalmak benimde en büyük hayalim ama yuksek tansiyon olduğu için doktorlar yapma dediler..sence bir mahsuru var mı belli bir metreye kadar??

dalş için

selasm adım ismail bayrakcı profosyonel dalış okulunun sahibi ve 3* egitmen rehberi dalış hastalıklarıyla ilgili bilgi istersen yardımcı olurum ama yinede rahatsızlıgınla ilgili derin olmamakla beraber bir risk teşkil etmez diyorum iyi günler

Güzel bir işin var , çok şanşlısın.Bir dönem bende dalıyordum.Uzun zaman oldu.
Ücretler ne durumda

abi dalmayı çok istiyorum ben şimdiye kadar eğitimin almadım hiç ne teorik ne pratik ama çok cazip geliyor hani belki dalınca hiç hoşuma gitmeyecek oradan emin değilim ama bu işe gireşeyim dedim hemen doktorlar boşuna uğraşma tehlikeli demişlerdi içimde kaldı senelerdir..boğsakta sürekli dalıyorlar biliyorum ama bi türlü kısmet olmadı işte.. bu yüksek tansiyon ve dalış konusunda biraz daha ayrıntılı bilgi vermeniz mumkun mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar