Uzun

Arkadaslar merhaba ben hem okula gitmek için (6-7km)hem de yilda 2 3 kez 100 150 km gidebilecegim 3 ya da 4 binlik bu paranin alabilecegi en iyi motorsiklet hangisi yakit tuketimi de az olursa sevinirim maddi durumum pek iyi değil ogrenciyim 17 yasimdayim yani yeniyim abiler burda haliyle cc az olmalı aynı zamanda

Arkadaslar merhaba ben hem okula gitmek için (6-7km)hem de yilda 2 3 kez 100 150 km gidebilecegim 3 ya da 4 binlik bu paranin alabilecegi en iyi motorsiklet hangisi yakit tuketimi de az olursa sevinirim maddi durumum pek iyi değil ogrenciyim 17 yasimdayim yani yeniyim abiler burda haliyle cc az olmalı aynı zamanda

Ustune okulunu bitir ybr al:queen:
İsin sakasi ybr al bence ogrenciye dayaniklidir japon sonucta.tam senin aradigin nitelikte az yakar cok kacar :queen:

Ustune okulunu bitir ybr al:queen:
İsin sakasi ybr al bence ogrenciye dayaniklidir japon sonucta.tam senin aradigin nitelikte az yakar cok kacar :queen:

Ahmet çok dikkatimi çekiyorsun bak, :) ne zaman bu tip konu açılsa giriyorum,okuyorum tam Ybr diye haykırıcam bir bakıyorum sen yazmışsın :mrgreen:

-Yamaha ybr
-Yamaha cryptom
-honda wingo
-honda cb125e-cb125ace
-honda cbf 150
-bajaj discover 125/150f
ve belkide hero glamour buda güzel görünüyor ama 4 vitesmiş.
bunların arasından ayıkla hoşuna gideni al. :)

Ya mesela şehir dışına gideceğim dayanir mi rahat

Benim emektar cinli bile dayaniyor ybr nasil dayanmasin:joker: bakma emektar dedigime ben cok hor kullaniyorum arazi sartlarindan tut uzun yola kadar o yuzden yani.hic durmadan 350 km gittigimi bilirim.ybr dayanikli motordur kolay kolay uzmez seni:)

Ahmet çok dikkatimi çekiyorsun bak, :) ne zaman bu tip konu açılsa giriyorum,okuyorum tam Ybr diye haykırıcam bir bakıyorum sen yazmışsın :mrgreen:

-Yamaha ybr
-Yamaha cryptom
-honda wingo
-honda cb125e-cb125ace
-honda cbf 150
-bajaj discover 125/150f
ve belkide hero glamour buda güzel görünüyor ama 4 vitesmiş.
bunların arasından ayıkla hoşuna gideni al. :)

Sence ybr 125şehirlerarasi nasil gider

Benim emektar cinli bile dayaniyor ybr nasil dayanmasin:joker: bakma emektar dedigime ben cok hor kullaniyorum arazi sartlarindan tut uzun yola kadar o yuzden yani.hic durmadan 350 km gittigimi bilirim.ybr dayanikli motordur kolay kolay uzmez seni:)

Teşekkürler peki bu malzemeleri ne kadar tutar ortalama hem benim için hem motor için

Ya abi sen daha iyi bilirsin işte mesela koruyucular kask filan veya yağı filan ve honda cbf150 nasıl sence

Motor saka olmadigi icin iyi kask iyi mont dirseklik vs alman lazim.ortalama hepsini 700 tl arasi cikartirsin kask mont eldiven dizlik vs.honda cbf de iyidir temizini bulursan hemen hemen nadir sorun cikartan makinelerdendir.

Ybr ile türkiye turuna bile çıksan sorun çıkarmaz emin ol adamların bu motorlar gitmediği yer kalmıyor parçası da ucuzdur.
ekipmanlara en az bence 1.500 tl gözden çıkarmalısın kaskın bile en az 500 tl güzel malzemelerden yapılmış kask olması lazım. :)

Ybr ile türkiye turuna bile çıksan sorun çıkarmaz emin ol adamların bu motorlar gitmediği yer kalmıyor parçası da ucuzdur.
ekipmanlara ortalama bence 1.500 tl gözden çıkarmalısın kaskın bile en az 500 tl güzel malzemelerden yapılmış kask olması lazım. :)

Adamin yuregine indiriceksin abi:queen: ben ortalama fiyat demistim 700 800 arasi neler var neler:mrgreen:

hocam neden kimse apache önermemiş ?
bir litreye 55-60 km gideceksin düşünsene hayal gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar