- Katılım
- 4 Haz 2004
- Mesajlar
- 931
Adam burnunun dikine gitmeyi istiyor. Biz tavsiye veriyoruz. Aptallık bizde tabii olarak. Sen düpdüz git tam gaz aç daha iyi ve hızlı gidersin.
Dümdük git hiç bişey olmaz.
Yukarıda herkes gitme demiş hala inatla gidicem diyor ulan madem o haltı yiyeceksin inatla gideceksin gelip niye başlık açıyorsun böyle devam edeyim mi diye? Dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun, yoksa rahatlık battı milleti küfüre sokayım random günah işleyeyim derdinde misin?
Yarın büyük kumar oynayacağım binip yoluma devam edeceğim. Eğer çekicinde falan büyük sıkınti olursa atlar geri dönerim. Sadece elimi gazdan çekmemem gerekiyor stop ediyor. Allah büyük başladigim seyi bitirmek istiyorum
Titreşim var bak kendin diyosun ellerim uyuştu diye. Sen 4-5 liraya titreyen motor almışsın halbuki 3 liraya da titremeyen çinli motorlar var. Ve 300km uzun yolu gözü kapalı yapar o motorlar da.
Ben de yok demedim ki zaten, sadece abartmaya sorun etmeye gerek yok dedim..
Ayrıca Çinli motor alsam bu yola çıkmazdim yüksek ihtimal.. "4 liraya aldığım motor kafamı ağrıtmıyosa, gözüm kapalı binebiliyosam az da olsa var olan titreşimine de katlanabilirim" Benim demek istediğim buydu, anlatamadiysam kusura kalmayın![]()
Pistonçizmek nedir?? Nasıl anlaşılır??
Bide yolda kaldı mı yoksa kalıcakmı onuda çözemedim.