Uzun Yolda YBR Tatmin Eder mi?

Yormuyor, yorulmuyor. Üzmüyor da sahibini. İyi bir seçim, ikinci ekli de var, zaten bir süre sonra CC büyültmek için satmak isteyeceksin.

Alternatifleri de var:
1 - CBF 250 ( Parası fazla ) (Benim Önerim 250 lik.)
2 - CBF 150 ( Biraz daha para bulmalısın )
3 - CG 125 ( Eskitemezsin )
4 - Titan ( Bunu da eskitemezsin )
5 - Kanuni, Mondial, Jinlun, ... gibi çin menşeli olanlar.

ndr

YBR ile dünyanın diğer ucuna bile gidebilirsin. Motor seni yolda bırakmaz. Buna emin olabilirsin.

Yorgunluğa gelince. Oturuş pozisyonu açısından, dik oturulduğu için rüzgar aldığın sürece yorulursun. Zaten 1,5-2 saatte bir dinlenmen gerekli. Bu şekilde dinlenmek suretiyle çok uzun yolculuklar bile yapabilirsin. Beypazarı'na gidiş ise oldukça keyifli oluyor. Ben hiç sorun yaşamadım. Yorgunluk da hissetmedim.

Uzun yolculuklar, eğer yolculuğu keyif almak için değil, bir yere ulaşmak için yapıyorsan sıkıcı gelebilir. Çünkü ortalama 90 km ile gidersin, kamyon ve otobüs sollarken dikkatli olman gerekir. Ama bunlar YBR'nin sorunu değil, bütün 125'lik motorlarda aynı sorunu yaşarsın.

Benim de ilk motorum YBR idi. Keyifle kullandım, ama bir süre sonra zayıf gelmeye başladı. Şimdi biraz daha büyük bir motor aldım. Daha fazla para verebilecek olsaydın, buradaki arkadaşlar sana farklı motorlar önerebilirdi. Ama şehir dışına yapılacak kısa geziler açısından da elindeki parayla alınabilecek en iyi motor YBR. Hiç düşünme derim...

al. al. temmuzda bende antalyaya gidicem ybr'mle. tavsiye ederim.

sana şunu söyleyebilirim honda titanım vardı 2004 te kutusundan açılmış 3 yıl da 50000 km yaptım tek basmada çalışıyo max yaptıgım hız 130 km sonu 140 arkamdada adam vardı 85 kilo bende 90 kiloyum 130 a geldim şaşmıştım.ne kadar kaliteli motor yaa.ama geçen gün kazada motorumu kaybettim malesef :salut: .ama kaza çok büyüktü o halde motor 1 hafta sonra tek basmada çalıştı.ama çok masrafı var orjinal parça taksan 1000 ytl yi geçer sade parçalar ama.yaptıracam yada bi daha titan alacam titan alırsan bırakamazsın bnm bi arkadaş 2000 titanı 2500 e sattı.sonra 2000 ytl ye ybr buldu 2005 model ama tatmin etmedi sonra 2007 aldı oda olmadı titanın yerini almıyo diyo serilik açısından ve her açıdan sonucta japon malı.şimdi ybr yi satışa çıkardı titan arıyor.ben 2008 e kadar binecem titana yanına r6 alacam.ama titan inan bana bırakılmaz.eskimez.istediğin eziyeti yap yine eskimez. ybr nin ön tarafında madein china yazıyor. nedir bu ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar