Mersin İl Temsilcisi
Dostum senin tercih ve isteklerine uygun görünen BMW K ve RT serileri, onların ikinci hatta beşinci elleri bile bu rakama yok (15), o rakama alınabilecek senin isteklerini karşılayabilecek, yani hem ayranım dökülmesin, hem ... diyenler için (tamamen şaka) öyle bir dünya yok malesef. Seçenekler ikinci el ve scooter, seçeneklerini herkez yazmış .Uzun gezide cbr ve türevleri olmaz onu gecin, naket var eski enduro var 250cc kros türevleri var sıfır mondi rx3 var, senin istediğin türde bu rakama motor olsa yok satar emin ol. Kendi adıma 8-9 u bir araya getirsem 99-2000 arası freewind veya f650 yi hiç düşünmeden alırım, biraz daha yukarı çıksam 13-14 gibi bi transalp yada xt660 alırım, bunlar uzun yol ve gezi için tabi, şehir içinde ve arada yol da yapacaksam 250 ve üzeri scooter bakarım, 650 cc bana büyük diyorsan TEMİZ karbüratörlü gv al derim, kronik sorunu falan da kulaktan dolma sallamasın kimse (hele bana hiç sallamasın)
aynını yazarım ben de..
gv için de, freewind için de, gs500 için de, aprilla pegaso içinde, dominatör,gv 650, sv 650 s, hyosung gt 650, gt250, suzuki bandir 600,650,1200 s modeller için de, kawasaki er6n, f içinde.. en az 100 değişik marka ve model sayabilirim..
ducatiler,, bmw ler, triumph, aprilla, HD leri bazı modelleri, africa twin, super tenere... hem bunların çoğu da banditler hariç 10 bin ve altında..
suzuki bandit 650s ve suzuki sv 650 s modelleri dünyada en çok satan modellerden.
ama ülkemizde olmadı.. lakin hala avrupanın gözdesi.
ve saydığım bu motorların %95 ini bizzat kullandım ya da kullanan kişiden bire bir tecrübesini dinledim..
neyse,
Bazen25, tecrübelerin gerçekten saygı duyulacak cinsten..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------