Uzun yolda kasık ve bacak ağrısı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
14 yaşımda başladım hiç bir hoca oda kapısına low kick at demedi abi deneyeceğim :D
Köfte yemeye zaman buluyorsunuz iki eğilip kalkın bahane yok yaşlar geliyor sağlık önemli.
Köfte yiyen abileri ayda 1 İstanbul'a salona davet edeceğim yarım saat güreş yarım saat sparring kick box.
Ertesi gün söversiniz problem yok.
Şaka bir yana kasık ağrısı ihmal edilmemesi gereken bir mevzu .
Pandemi öncesi boksa gittim, nasıl gundi bir yer bulmuşsam ısınması bile antrenmanlardan daha yorucuydu. Bana cennet müjdelense bile yarım saat güreş + yarım saat sparring kick box benden çıkmaz. Bunlar çok ciddi rakamlar. Antrenman sonrası seninle selfie çekeriz Hashtag "ilk kalp krizim" , "El Fatiha" , "Sakız çiğnemek orucu bozar mı"

Pandemi öncesi boksa gittim, nasıl gundi bir yer bulmuşsam ısınması bile antrenmanlardan daha yorucuydu. Bana cennet müjdelense bile yarım saat güreş + yarım saat sparring kick box benden çıkmaz. Bunlar çok ciddi rakamlar. Antrenman sonrası seninle selfie çekeriz Hashtag "ilk kalp krizim" , "El Fatiha" , "Sakız çiğnemek orucu bozar mı"
Kalp masajı yaparız.
Anjiyo patlatırız en kötü abi hemen ölmek yok. :D
Bir şey olmaz..
Espresso abimi de alacağız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kalp masajı yaparız.
Anjiyo patlatırız en kötü abi hemen ölmek yok. :D
Bir şey olmaz..
Espresso abimi de alacağız.
Espresso Aga barışçıl adam, girmez bu işlere. Ben geçmişte öyle ya da böyle çok kavga ettim ve yaşımın da verdiği bir çakallık var, babacan tavırla yaklaşıp çaktırmadan ilk yumruğu nereye oturtacağımı iyi biliyorum. Espresso Aga benden zeki, girmez o toplara.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben estetik olsun diye bayan videosu koydum. Ama bu duruş ciddi işe yarıyor.
Birde çok detay olunca ha...ir deyip geçiyor insan.

Espresso Aga barışçıl adam, girmez bu işlere. Ben geçmişte öyle ya da böyle çok kavga ettim ve yaşımın da verdiği bir çakallık var, babacan tavırla yaklaşıp çaktırmadan ilk yumruğu nereye oturtacağımı iyi biliyorum. Espresso Aga benden zeki, girmez o toplara.
tamam abi.
Sen bizdesin sağlam bir idman kaldırsın.
Sonra yemek köfte

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen kış hımbıllıktan bende de hafiften kasık ağrısı başlamıştı. Bütün gün bilgisyar başında çalışıp sonra da hava soğuk, yağmur var falan deyip evden bakkala bile gitmeyince, yürüyerek 15dk sürecek markete arabayla giderken farketmiştim, arabaya binince sol bacağımı kaldırıp arabanın içine atamıyordum, bacağımı elimle kaldırıp biniyordum arabaya. Motora binerken de sol ayağım yerde motoru tutmakta sorun yoktu ama hareket edince sol ayağımı yerden pege kaldırmak zorluyordu. Baharda ve yazın bol bol motorla gezip bir de ara ara yürüyüş yapınca geçti.
Geçen ay fizyoterapiste gittim sağ elimde 3 yıl önceden avuç içinden darbe alınca hafif bir ağrı vardı, araba kullanırken direksiyonu fazla sıkarsam ağrıyordu, çalışırken mouse ile çok iş yaparsam biraz ağrıyordu, onun için gitmişken bunu da söyledim, MR falan çekildi, 1 numaralı omurda çok eskiden kalma eziklik var demişti, o kasıkta böyle etki yapabilirmiş. Bol bol yürü, hareket et, motora bin gez iyi gelir dedi doktor. Doktor böyle deyince tabi fırsatı kaçırır mıyım, hanıma doktor motorla gez dedi dedim, hatta geçenlerde Cyan ile köfte turuna çıkarken de bak yarın motorla gezmeye gidiyorum, doktor dedi haa demiştim. :)

Yine kış geldi, yine soğuk, yağmur deyip evden çıkmamaya başladım. Bugün farkedince çıkıp yarım saat dolandım geldim yürüyerek.

Yok yaw şöyle 1-2 sene düzenli boks yapmış 15 yaşında çocuğu karşımıza koy, çocuk patatese çevirir beni. Yediğim dayaktan adımı unuturum. :)
Vallahi ben fitness(1 yıl) ve boks (2ay) yaptım yumruk atma noktaları , duruş ve nefes kontrolünü öğrendim sonrasına gerek yok diyip bırakmıştım ama Birkan abinin antrenmanına aktif evde spor yapsamda katılmam. Şuan spora devam etmiyorum ama konuda ki soruya gelirsek bu durum depoyu sıkı tutmaktan dolayı oluyor dümdüz otobanda giderken bile depoya sıkıca yapışırsan belli bir kilometreden sonra ağrı oluyor gerekli yerlerde depoyu kavramak yeterli olucak. Tommygun abi bu saatte uyanıksan sende hala eski kurt sayılmazsın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vallahi ben fitness(1 yıl) ve boks (2ay) yaptım yumruk atma noktaları , duruş ve nefes kontrolünü öğrendim sonrasına gerek yok diyip bırakmıştım ama Birkan abinin antrenmanına aktif evde spor yapsamda katılmam. Şuan spora devam etmiyorum ama konuda ki soruya gelirsek bu durum depoyu sıkı tutmaktan dolayı oluyor dümdüz otobanda giderken bile depoya sıkıca yapışırsan belli bir kilometreden sonra ağrı oluyor gerekli yerlerde depoyu kavramak yeterli olucak. Tommygun abi bu saatte uyanıksan sende hala eski kurt sayılmazsın.
Kaçta yatarsam yatayım ben hep erken kalkarım. Dünya da yıkılsa kahve+sigara keyfimden vazgeçmem.

İşte ben de onu diyorum, depoya sıkı sıkıya yapışmayalım.

Kaçta yatarsam yatayım ben hep erken kalkarım. Dünya da yıkılsa kahve+sigara keyfimden vazgeçmem.

İşte ben de onu diyorum, depoya sıkı sıkıya yapışmayalım.
Abi konuyla alakasız ama yakında bir köfte turu düzenleme planınız var mı?

Benimde aynı şekilde sabahları kahve sigara keyfimden dolayı işim olsa bile ona göre erken kalkıp illaki kahve sigara yaparım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tamam abi.
Sen bizdesin sağlam bir idman kaldırsın.
Sonra yemek köfte
İlla bir enfarktüs yaşatmadan bırakmam diyorsun :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi konuyla alakasız ama yakında bir köfte turu düzenleme planınız var mı?

Benimde aynı şekilde sabahları kahve sigara keyfimden dolayı işim olsa bile ona göre erken kalkıp illaki kahve sigara yaparım.
Şu an en yakın Çanakkale turu konuşuluyor. Öncesinde muhtemelen toplu bir köfte turu yapmayız.

Motosikleti
Ns200 15"
14 yaşımda başladım hiç bir hoca oda kapısına low kick at demedi abi deneyeceğim :D
Köfte yemeye zaman buluyorsunuz iki eğilip kalkın bahane yok yaşlar geliyor sağlık önemli.
Köfte yiyen abileri ayda 1 İstanbul'a salona davet edeceğim yarım saat güreş yarım saat sparring kick box.
Ertesi gün söversiniz problem yok.
Şaka bir yana kasık ağrısı ihmal edilmemesi gereken bir mevzu .
Abi spor hayatımdaki en güzel şeylerden biriydi, mecbur bir kaç zaman ara verdim ama tekrar başlamayı planlıyorum. Ben 2 seneye yakın ağırlık sporları ile uğraştım 17 yaşlarımda 100 kiloyu rahatlıkla kaldırabilecek kuvvete ve kondisyona sahip olmuştum, antremanlarımı hep antreman sonunda enerjim kalmayacak gibi yapardım ve sonuçlar mükemmeldi, fizik plaj vücudu gibi olmasada 10 numara patlayıcı kuvvete sahip oldum, en güzel yanıda vücudum hep aktif çalıştığı için hasta olmaz ve üşümezdim. Her ne olursa olsun 30 dakikada olsa insan spor yapmalı.

Abi spor hayatımdaki en güzel şeylerden biriydi, mecbur bir kaç zaman ara verdim ama tekrar başlamayı planlıyorum. Ben 2 seneye yakın ağırlık sporları ile uğraştım 17 yaşlarımda 100 kiloyu rahatlıkla kaldırabilecek kuvvete ve kondisyona sahip olmuştum, antremanlarımı hep antreman sonunda enerjim kalmayacak gibi yapardım ve sonuçlar mükemmeldi, fizik plaj vücudu gibi olmasada 10 numara patlayıcı kuvvete sahip oldum, en güzel yanıda vücudum hep aktif çalıştığı için hasta olmaz ve üşümezdim. Her ne olursa olsun 30 dakikada olsa insan spor yapmalı.
Sporun hepsi iyi ama tecrübe olarak sorarsan inan çok yüksek ağırlıklar insan vücuduna yarardan çok zarar.
Zorlamaya gerek yok ağırlık kaldırmak zaten bir erkek için yeterli zorlamadan makul ağırlık en ideali.
Aşılardan son bilemiyoruz kimde ne hastalık var kalp mi var şeker mi var çok çıktı herkeste bir boklar.
Hepsine etki ediyor.
Kondisyon sporları daha iyi bizler için ondada zorlamadan haftada 2 3box kick box kendine getirir ağırlıktan daha iyidir.
Ya da 2 gün güreş bjj falan biz idmanda 3 tane tişört değiştiğimiz oluyor.
Bu aralar bende saldım alkol kilo yapınca tembellik yaptı.
Devam edeceğiz tekrar belli yaştan sonra alınan kilonun vermesi de zor oluyor.

Yok yaw şöyle 1-2 sene düzenli boks yapmış 15 yaşında çocuğu karşımıza koy, çocuk patatese çevirir beni. Yediğim dayaktan adımı unuturum. :)
Yok yok abi bazı şeyler tecrübeye bakıyor ringe çok adam çıkardık Gökhan saki ile bizzat idman yapmış adamım o da demişti sokak kavgası yapanın tecrübesi ringe çıkan kadar var diye hiç unutmamıştım 8 10 yıl oldu tabi bu dediği ama farkı tecrübe belli oluyor .
Sokakta orman kanunları hesabı

Motosikleti
Ns200 15"
Sporun hepsi iyi ama tecrübe olarak sorarsan inan çok yüksek ağırlıklar insan vücuduna yarardan çok zarar.
Zorlamaya gerek yok ağırlık kaldırmak zaten bir erkek için yeterli zorlamadan makul ağırlık en ideali.
Aşılardan son bilemiyoruz kimde ne hastalık var kalp mi var şeker mi var çok çıktı herkeste bir boklar.
Hepsine etki ediyor.
Kondisyon sporları daha iyi bizler için ondada zorlamadan haftada 2 3box kick box kendine getirir ağırlıktan daha iyidir.
Ya da 2 gün güreş bjj falan biz idmanda 3 tane tişört değiştiğimiz oluyor.
Bu aralar bende saldım alkol kilo yapınca tembellik yaptı.
Devam edeceğiz tekrar belli yaştan sonra alınan kilonun vermesi de zor oluyor.
Abi ağırlık antremanlarım öyle sakatlayıcı ve zarar verecek bir düzeydi değillerdi, her daim kendi vücudumun limitlerini bilerek çalıştım. Ben aşı olmaktan çekindim, hiç bir doz olmadım hatta sırf bu yüzden lisede açığa geçtim çünkü yapılan ve olunan aşılara hardal tanesi kadar güvenim yoktu.

Abi ağırlık antremanlarım öyle sakatlayıcı ve zarar verecek bir düzeydi değillerdi, her daim kendi vücudumun limitlerini bilerek çalıştım. Ben aşı olmaktan çekindim, hiç bir doz olmadım hatta sırf bu yüzden lisede açığa geçtim çünkü yapılan ve olunan aşılara hardal tanesi kadar güvenim yoktu.
Valla iyi yapmışsın (y)
Neyse konuyu saptırmayalım kızmasınlar.
Depoya sıkı yapışmıyoruz.

Motosikleti
Bajaj D400
Valla hocam benim dertli oldugum bir konu :)

oncelikle yillardir ugrasirim. Kol ve bacak agrilari, kasilmalarinin cogunlugu iskelet sisteminin dengesindeki bozukluktan yatar.

-Senin durumuna gelince Bajaj oturumu rahat bir motor, normalde sport yada bendeki naked gibi biraz daha SIKMAN (ingilizce klavyeden dolayi buyuk) gereken bir motor degil. Belki sen fazla kasiyorsun, kendini gozlemle
-Yada hizli kullanan ve motora kapanan biri olabilirsin, bunuda gozlemle.
- Bacak kaslarin zayif olabilir, bunuda en iyi sen bilirsin ama bacak calismani siddetle tavsiye ederim
- Gul gibi fitigin var belinde. Beldeki fitiklar bacaklara vurur. Eger oyle ise bir dr a gitmen gerek.

Sonuc olarak doktora gitmediysen bir mr gerekir digerleri icinde kendini gozlemle, hatta kamera ile kayda al, disardan neler yaptigina bak, surus esnasinda ben yoldan baska bisi hatirlamam :)
Hocam valla ayağın önü peglerde dizlerle kavrayıp kollar kırık kullanıyorum bildiğim böyle. Ama galiba biraz agresif kullanıyorum dominarın üstünde sanki racingte oturuyor gibiyim :) fıtığı bilemiyorum umarım yoktur.

bu "motoru sıkmak" olgusunu canını çıkarırcasına sıkmak olarak algılamayın. bacaklarınızı depoya yapışık tutun yeter, ekstradan bir kuvvet uygulayarak daha da sıkmanız gerekmiyor. cruiser bilmem ne sürer gibi açılmasın bacaklarınız, yeter. gidip de istanbul parkta diz-dirsek değdirmiyorsunuz sonuçta.

göt ağrısı söz konusuysa konfor sele alın.
Ben galiba sürekli ciddi anlamda sıkıyorum. Hissel olarak da sıkınca çok daha kontrolü kendimde hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar