Ortalamanın üstünde motosiklet üstünde olmama rağmen (aylık 2500 km civarı), ne zaman uzun yola çıksam yaklaşık 100 km sonra bacaklarım tutmamaya başlıyor kasıklarım ağrıyor ve bacaklarım yorgunluktan titremeye başlıyor artık motoru tutamaz hale geliyorum. Acaba motoru olması gerektiğinden fazla mı sıkıyorum yoksa bu sizde de böyle mi ?
Burada farklı senaryolar üzerinde düşünmek gerekir;
-Motosikletin yapısal ergonomisi,
-Sürücünün fiziksel ergonomisi,
-Sürüş koşulları,
-Zemin koşulları,
-Motosiklet üzerindeki hatalı pozisyonlanmalar,
-Ve hatta motosikletteki lastik seçimi
Dahi sizin yaşadığınız soruna altyapı hazırlıyor olabilir.
Ama bence asıl gözden kaçan kısım, motosiklet seçiminde sürücü/makine uyumunun çoğu zaman göz ardı edilmesi. Halbuki marka/model/tarz/güç, vb. kriterlerden çok daha fazla üzerinde durulması gereken meseledir.
Bisiklet kullanıcıları çok daha iyi bileceklerdir ki (özellikle müsabık olanlar), satın aldığınız bir bisiklette doğru pozisyonlanmak için mutlaka iyi bir bike fit yaptırmak elzemdir. Tam emin olmamakla birlikte muhtemelen aynı durum müsabık motosiklet kullanımında da geçerlidir. Superbike veya MotoGP gibi yarışlardaki motosikletler kişiye özel yapılandırılmış olmalılar.
Aslında bu meseleyi tartışalım diye konu da açmıştım ama sidik yarıştırmaya odaklı forum zemininde doğal olarak yürümedi...
Merhaba, Bugün instagramda karşıma, motosiklet seçiminde sürücünün boy ve diğer fiziksel özelliklerinden bahseden bir gönderi çıktı. Bu benim çok önemsediğim ama ülkemizde pek de üzerine düşünülmediğini fark ettiğim bir meseledir. Forumda neredeyse gün aşırı "hangi motosikleti seçmeliyim"...
www.motosiklet.net
Bir diğer problem, sizin uzun süreli kondisyonunuzdaki eksiklik ve/veya alt bölge kaslarınızdaki zayıflık olabilir ki, bunu da yazarak ifade etmek zahmetli iş. İyisi mi işini bilen bir PT'den (ki bulması kolay değildir) yardım alın.