- Konu Yazar
valla benimle gelicek eleman yok çevremde şuanda bitek sevgilim var oda benimle beraber anca beraber kanca beraber deyip onu götüreyim bari 
arkadasım benım taktıgı kullan işe yarıyor benım jawamın grank kolları degısmesı lazım kılıtleme rıskı var ama ben içimden dıyorumkı motor bı bozulursan senı ormana atarım dıye bı soyluyorum hıc bıseycık olmuyor gıdıp gelıyorum dene
bence soyle dusun bır haftada sehır ıcınde kac km. yol yaptın genel bır arıza olustumu. aynı km.yı sehır dısında yaptıgında daha az yıpranma olacagından motorun sehır dısına hazır durumdadır.
iki gün arka arkaya leventten küçükçekmeceye gittim geldim ikinci gün dönüşte kontak vidası vibrasyondan gevşeyip düşmüş o anda farkına varamadım sürüşte problem olmadı ama elektiriği kaybettim sonra yüklü bi masrafa yaptırmıştım :S uzun yoldada vibrasyon kurbanı olurmuyum sizce yada yüksek viteste düşük gazla gidersem sorun olurmu bi arkadaş iki somun tak demişti doğru söylüyor işe yarıyor ama mesela kontağın vidası somunsuz girdiği için ona öyle bir müdahale edilemiyor ya dediğiniz gibi ömerli gezisine gitmek şart ozamana maddi durumumu ayarlayıp gelmeyi çok istiyorum.