uzun yolculuk korkusunu nasıl atlatırım

valla benimle gelicek eleman yok çevremde şuanda bitek sevgilim var oda benimle beraber anca beraber kanca beraber deyip onu götüreyim bari :)

Öncelikle gezilere katılmanı dilerim.
Gezi öncesinde motorunun bakımlarına dikkat et, sorunsuz ise bas katıl. Sonuçta Motorcular yol kardeşleridir, kimseyi rahatsız falan etmezsin :cat: Hem seninle gezide olan arkadaşlarının çoğunun iyi mekanikçiler olduğunu unutma. Motorcuların arasında olmak istersen kimse senden rahatsız olmayacaktır elbet.:cat:

Kazasız belasız sürüşler dilerim:)

Motorculuk cesaret işidir, motor aldığına göre uzun yola da cesaret edebilirsin...:wiinkk:

bence soyle dusun bır haftada sehır ıcınde kac km. yol yaptın genel bır arıza olustumu. aynı km.yı sehır dısında yaptıgında daha az yıpranma olacagından motorun sehır dısına hazır durumdadır.

arkadasım benım taktıgı kullan işe yarıyor benım jawamın grank kolları degısmesı lazım kılıtleme rıskı var ama ben içimden dıyorumkı motor bı bozulursan senı ormana atarım dıye bı soyluyorum hıc bıseycık olmuyor gıdıp gelıyorum dene

arkadasım benım taktıgı kullan işe yarıyor benım jawamın grank kolları degısmesı lazım kılıtleme rıskı var ama ben içimden dıyorumkı motor bı bozulursan senı ormana atarım dıye bı soyluyorum hıc bıseycık olmuyor gıdıp gelıyorum dene

Senin motor dereye düşmemiş miydi :mrgreen: Vahh garibimmm, sahibinden nefret ediyordur, zorlama, zulüm, işkence herşey var :queen::queen::queen:

bence soyle dusun bır haftada sehır ıcınde kac km. yol yaptın genel bır arıza olustumu. aynı km.yı sehır dısında yaptıgında daha az yıpranma olacagından motorun sehır dısına hazır durumdadır.

iki gün arka arkaya leventten küçükçekmeceye gittim geldim ikinci gün dönüşte kontak vidası vibrasyondan gevşeyip düşmüş o anda farkına varamadım sürüşte problem olmadı ama elektiriği kaybettim sonra yüklü bi masrafa yaptırmıştım :S uzun yoldada vibrasyon kurbanı olurmuyum sizce yada yüksek viteste düşük gazla gidersem sorun olurmu bi arkadaş iki somun tak demişti doğru söylüyor işe yarıyor ama mesela kontağın vidası somunsuz girdiği için ona öyle bir müdahale edilemiyor ya dediğiniz gibi ömerli gezisine gitmek şart ozamana maddi durumumu ayarlayıp gelmeyi çok istiyorum.

iki gün arka arkaya leventten küçükçekmeceye gittim geldim ikinci gün dönüşte kontak vidası vibrasyondan gevşeyip düşmüş o anda farkına varamadım sürüşte problem olmadı ama elektiriği kaybettim sonra yüklü bi masrafa yaptırmıştım :S uzun yoldada vibrasyon kurbanı olurmuyum sizce yada yüksek viteste düşük gazla gidersem sorun olurmu bi arkadaş iki somun tak demişti doğru söylüyor işe yarıyor ama mesela kontağın vidası somunsuz girdiği için ona öyle bir müdahale edilemiyor ya dediğiniz gibi ömerli gezisine gitmek şart ozamana maddi durumumu ayarlayıp gelmeyi çok istiyorum.

Arkadaş,
Çok takma kafana. Anladığım kadarıyla zaten motosikletine artık hakimsin. Neresinde ne var, ne olabilir biliyorsun. Maddi durum olarak kendi benzinini ayarlasan yeter. Gel, katıl, tanışırsın MT den arkadaşlar ile. İnce düşüncene saygılar, ama hiçbirimiz çıtkırıldımlar değiliz. Hoşgelirsin :cat:

bence korkunu uzunyolu kısa yolu olmaz sorun oldumu kısa yoldada olur tıpki benimki gibi gecenin 1 inde lastiğim patladı allahtan eve 1,5 kilometre mesafede oldu uzun yolun en büyük sıkıntısı bel ağrısıdır bence

denizcimuzaffer eyvallah arkadaşım aksilik olmazsa görüşmek üzere diyorum ozaman yardımcı olmaya çabalayan arkadaşlarada ayrı ayrı teşekkür ederim saygılar sevgiler...

dıshy bayaa komıktı heralde ben motordan degıl motor benden korkmalı benım motor dereye uctu dag tepe dınlemedı gıttı ama hala benı sevıyor işte motorum bende onu sevıyorum sen motordan korkarsan aman bozulur dıye hıc macera yasayamazsın bırak bıraz zorla motoru bısey olmaz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aslında uzun ylda çekinilcek birşey yok,bütün mesele motorunun gücünü ve kapesitesini aşmamakta.yani çin motorlarına fazla yüklenmemek lazım,çünkü marka motorlarla kıyas edilmez.fiatına göre kendi alanında güzel motorlar,motoruna fazla yüklenmezsen 100 km de dinlendirirsen birazda cesaretin varsa,istediğin yere gidebilirsin.haa çin motoru alıpta japon veye italyan malı gibi kullanırsan aklından bile geçirme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abimizi dinleeeeee! ::155::

::139::

ümmet bey herşeyi özetlemiş..kardeşim bismillah çekip bir yerden başlayacaksın..bana göre sen şehirler arasından değilde şehir içinden kork..motorunla yolda kalma riski varda başka motorlarda yokmu..olacağı varsa marka motorlarlada olur..en basiti lastik patlatsan al başına belayı..sen tebdirini al takdiri allah.a bırak çık yollara..haydi kolay gelsin

ümmet abiyi olabildiğince takip ediyorum zaten çokda taktir ediyorum bigün işten eve dönerken arabamla yolda gördüm zaten ümmet abiyi ona bakayım derken kırmızıda geçiyordum nerdeyse :) saygılar...

Arkadaşım dert ettiğin şeye bak.Koca İstanbuldasın bir ton MT üyesi ve gezi var.Takıl onlarla korku morku kalmaz inan bana.Ya benim gibi Red Kit"ler ne yapsın.Yalnız kovboy misali her hafta sonu tek başıma dolaşıyorum memlekette MT üyesi veya kafa dengi motorcu olmadığı için...

gezilerde motorları genellikle hızlarına ve güçlerine göre genelde 3 gruba ayrılıyor,ömerliye gel en arkadan tin tin gideriz bak göreceksin senden ve benden iki kat hızlı gidebilecekken bize eşlik edecek bir çok kişi olacak:cat:

yaa varya tam karar verdim ömerli gezisine katılmaya kız arkadaşıma söyledim geziye gidiyoruz diye nezaman dedi,bende 17 haz. dedim oda hayııırr o gün hiçbiryere gitmiyorsun dedi :S niye dedim söylemem dedi o gün beraberiz dedi başkada bişey söylemiyor kendileri (tahminim doğumgünüme yakın bir pazar olduğu için süpriz yapıcak) üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyorum :s off ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar