Uzun yola en uygun ve satışı en kolay motor hangisi?

Güzel ama satarken zor olur..

2007 model üstü abs li V-strom derim. 2010ve üstü Versys de olabilir.
İkinci el temiz görünen vstrom a 28-30 bin verene kadar sıfır versys 26.000 tl merak etme o kadarda zarar etmezsin. En azından sıfır motor arıza çıkarmaz. Çanta masrafın olur sadece.
69 beygir var yeni modelde ayrıca 100 km de 4,5-5lt yakıyor Şuanda euro düşükken alsan pazarlıkla 9300 euroya veriyorlar (absli).
Yazın sonu euro kesin artar. Yani kaç lira zarar edeceksin ki.

İkinci el temiz görünen vstrom a 28-30 bin verene kadar sıfır versys 26.000 tl merak etme o kadarda zarar etmezsin. En azından sıfır motor arıza çıkarmaz. Çanta masrafın olur sadece.
69 beygir var yeni modelde ayrıca 100 km de 4,5-5lt yakıyor Şuanda euro düşükken alsan pazarlıkla 9300 euroya veriyorlar (absli).
Yazın sonu euro kesin artar. Yani kaç lira zarar edeceksin ki.

15000 - 16000'e kadar olanlara bakıyorum.

F54

v storm iyidir ucuz bi tane alın sezon da aldığınız fiyata çok rahat satarsınız.

Evet kararımı verdim. V-Strom yada Fazer alıcam (hangisi denk gelirse).

NOT:Motorunu 1500 TL'ye bir aylığına kiraya verecek arkadaş çıkarsa da reddetmem.

Taner Bey iyi günler.
Öncelikle güzel bir proje. Bu sene ayarlayabilirsiniz bende yapıcam böyle bi gezi. Siz kamp alanlarına karar verdiniz mi bi rota oluşturduysanız paylaşırmısınız .
Bide belirtmemişsiniz veya ben görmemişim motor tecrübesiz geçmişiniz nedir acaba?

Taner Bey iyi günler.
Öncelikle güzel bir proje. Bu sene ayarlayabilirsiniz bende yapıcam böyle bi gezi. Siz kamp alanlarına karar verdiniz mi bi rota oluşturduysanız paylaşırmısınız .
Bide belirtmemişsiniz veya ben görmemişim motor tecrübesiz geçmişiniz nedir acaba?

Kalacağım yerlere yolda karar vericem. Denize girebileceğim ve tarihi olan her yeri görmek istiyorum.
Manavgat motosiklet festivalinide görmek istiyorum.

Kalmaya karar verdiğim bölgede çadır kuramazsam, otelde kalırım diye düşünüyorum.

İlk motorumu 2007 yılında aldım Hyosung GT250R. Sonraki motorlarım Yamaha R1 ve Honda 1000RR.
Üç motoruda ikişer sene kullandım.

DKN

abi ne fazerı ? r1-1000rr kullandım diyosun fazer da olur diyosun :mrgreen: v-strom alıcaksın sen konuyu kapat artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar