uzun yol

motorcu kardeşlerim herkeze slm olsun firenleriniz sağlam olsun.
ben honda cbf 150 alıcam acaba bununla 7-8 saatlik yola çıkabilirmiyim.
ben marmariste çalışıyorum hafta sonları balıkesire gidiyorum. arasıda yaklaşık 7 saat acaba bu motor onu kaldırır mı uzun yol tecrüsi olan varsa faydalanmak isterim.

cbf ile bunun 2-3 katı yol yapan iki arkadaş vardı. başlığı sitede biyerlerdedir. bi sorun olmaz yani. honda ne de olsa

Tabiki yapabilirsin. Ama motoru zorlamadan. Yola çıkmadan önce de mutlaka bakımlarını yaptır. Ve sıfır motor alacaksan rodajdan sonra yola çıkmanı tavsiye ederim.

Benim KT ile ben buna yakın birkaç yol yaptım. CBF ile sormana bile gerek yok :)

arkadaşım yaparsın yapmasına taş gibi motor ama hızı seni kesmez yani. trafiğe ayak uyduramazsın. 2 saat filn olsa nesede 7 saat kamyonlar sıkıştırıcak kaçamıcaksın o kadar yol yapıcaksan ve de bunu düzenli yapacaksan bence daha güçlü bi motor al.

sonra 7 saatlik yolu sen molayla filn baya uzar. bide yorulursun al şöle 600lük bi makine rahat rahat git gel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben geçen sene Bursa/İnegölden balıkesir-burhaniye'ye gitmiştim.Toplam 5.5 saat.Bu sene de gitmek istiyorum.Çok kolay gidersin merak etme.Bundan çok daha uzun yollara gidenler var.Ancak bütçen uygun ise daha güçlü bir motorla gitsen daha iyi olur.Ancak cbf150 ile kendini tehlikeye sokmadan 100-110 km hızlarla gezinti modunda gidebilirsin.

uzun yol konusunda ben de tavsiyelerinizi bekliyorum eylül gibi türkiye turu düşünüyorum uzun yola hiç çıkmadım benim sormak istediğim atıyorum 500 km yada 5 saat falan arada ufak molalarla gidilebilir mi yorgunluk durumu ne olur konsantrasyon durumu tabiki bisikletle 3 saat gitmişliğim var tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar