Uzun yol....

Arkadaşlar merhaba
Yazın 1500 km mesafesinde bir yolculuk yapacağım genelde gün ışığında gideceğim
Olabildiğince az terleyerek ve rüzgarla az boğuşarak
Korunaklı bir seyahat yapmak istiyorum
Tulum?ceket ? Body armor ?
En kullanılışlısı nasıl olur?
Uzun yolcular tavsiyelerinizi esirgemeyin..
Teşekkürler

Sağolsun dostlar...
Tarzı önemsemiyorum...
Rahat gideyim rahat geleyim

sende bişe dememişnki uzun yola gidecem hangisini giyeyim...
motorun ney hangi tarihte yolculuk var..
benim tercihim ceket ve pantolon olur.

Motorun nedir commuterse gideceğin hız belli olduğu için rüzgar sorun olmaz

Alçak sele rüzgar camı

Uzun gidon mesafesi ss ?

Bana şehirler arası seyahat eden arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

Motorum 750 shadow

Bana şehirler arası seyahat eden arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

Motorum 750 shadow

şehirler arası seyahat ediyorum, sana yorumum: hiçbiri.

touring cam :rendeer:

Benim motorumda ayni.. Uzun yol yapmisligim var 2-3 defa. Ruzgardan korunmanin en iyi yolu on cam.. Eger varsa ne ala yoksa korumali ceket ve yine korumali pantalon yeterli. Ben sikinti cekmeden gitmis gelmistim bu tarz korumalarla.
Yalniz bu havalarda gidecekseniz yagmur icin onlem almalisiniz, kask ici buhar onleyici (antimisting spray) ve vizordeki yagmuru silebilmek icin eldivene silecek gibi bir aparat isinizi gorebilir.

Benim motorumda ayni.. Uzun yol yapmisligim var 2-3 defa. Ruzgardan korunmanin en iyi yolu on cam.. Eger varsa ne ala yoksa korumali ceket ve yine korumali pantalon yeterli. Ben sikinti cekmeden gitmis gelmistim bu tarz korumalarla.
Yalniz bu havalarda gidecekseniz yagmur icin onlem almalisiniz, kask ici buhar onleyici (antimisting spray) ve vizordeki yagmuru silebilmek icin eldivene silecek gibi bir aparat isinizi gorebilir.
Teşekkürler cam önemli diyorsunuz
Seyahat Temmuz - Ağustos arası yapılacak
Bu revitin korumalı tulumları var 4 mevsim diye geçiyor
Polyester içerikli bir kumaş çok ter yapar mı?denediniz mi

En sicak zamanlar.. Yine ayni motora sahip bir arkadasim surekli uzun yola gidiyor ve o da tulum kullaniyor, cok da memnun oldugunu soylemisti. Ben hic kullanmadim o yuzden kendi adima bir yanit veremeyecegim. Benim yaz icin kullandigim montum Bering Aero marka (http://www.motomaxonlineshop.com/bering-aero-yazlik-ceket-pmu566) ve cok memnunum hic terletmiyor ve ruzgarin sadece serinligini hissediyorsunuz icinizde.

cam+toz çamur vs olursa üzülmeyeceğin ayakkabı(mevsime göre bot)+ korumalı mont+ en önemlisi eldiven ve kapalı ya da çene açılır kask taş mıcır böcek çarpması hoş olmuyor harika motor çok zevk alırsınız umarım.
bu konuya göz gezdir derim http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/104898-saka-yapalim-dedik-%3B-bodrum'-dan-gurcistan'a-kactik.html

iron butt yapabilirsin 1600km ile :p

bu konuya göz gezdir derim http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/104898-saka-yapalim-dedik-%3B-bodrum'-dan-gurcistan'a-kactik.html
İnceledim :) güzel fakat Abilerimiz sıcaktan olsa gerek korumayı minimize etmişler
Güzel bir deneyim oldu benim için teşekkürler

gaz sabitleme olayını duymuştum 1500 km yolda gazı kontrol etmek zor olur

Hmm güzel geliyor ama hiç rastlamadım
Araştırırım teşekkürler

hiç duymadım ama pek cazip değil bence 1500km de bilekteki gaz vermeden dolayı mutlaka olacak ağrıyı önler ama sonuçta altınızdaki 2 teker olduğu için gaz sürekli elinizde kontrolunuzde olmalı ülkemizin :rendeer: dadlı :bestmt: trafiğinde.

geçen yıl mayıs ayında pazar sabahı çıktım pazartesi sabahı dönmek şartı ile iki günde 475*2=950 klm yol yaptım ve yollarda sadece yakıt almak için durdum.Üstelik pazartesi sabah direk işe döndüm ve yaşım 50 sen hiç bir şey merak etme korumaların olduktan sonra senin için yolculuk büyük zevk olacaktır çünkü shadow gibi bir motor sahibisin şimdiden keyifli sürüşler.Allah kaza bela vermesin.

İzmir İl Temsilcisi
Body armor giymemeni öneririm. yerde sürüklenirken file yerlerinden kopabilir. body armor yavaş sürüşler ve sert düşüşler için. sürüklenmelerde pek işe yarıyacagını sanmıyorum cross'culara biçilmiş kaftan orası ayrı.

En iyisi tulum tabide senin tercigin ben scootera binerken bile uzun yolda tulumla seyahet ettim.

Ayrıca buradada işine yarıyacak bilgiler mevcut.

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/14844-uzun-yol-rehberi.html

Arkadaşlar çok sağolun tecrübeleriniz önemli benim için hepsini not alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar