Uzun Yol

boy

@lostdwarf

sizden ricam uzun yola çıkarken nelere dikkat etmek gerekir, yanıma neler almalıyım, uzun yollarda varsa eğer genellikle ortaya çıkan arızalar neler olabilir, bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.

@BBRR

ha evet baya bi geri ne kadar anlatırsan anlat anlatabileceğin karşındakinin beyin gramajıyla doru orantılı oluyo

Sevgili BBRR,
lostdwarf arkadaşımız senin engin, yüce, sınırsız kampçılık bilginden değil, motosiklet bilginden faydalanmak istemiş. Beyin gramajı ile söylediğinde çok haklısın. Hem söyledin, hem ispatladın :mrgreen:

FMC E-CHARM 150

FMC E CHARM 150 = 3.800 YTL (KDV+ÖTV DAHİL ) SIFIR MOTOR.

Teknik Özellikler

Motor Şekli : Tek silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 152,7 cm³
Max Güç : 13 Hp/9000KW/dk
Soğutma : Su Soğutmalı
Çalıştırma : El ve Ayaktan Marşlı
Ön/Arka Fren : Disk , Disk
Yakıt Tankı : 7 Lt.
Azami Hız : 95 Km/h
Yakıt Sarfiyatı : 100Km=2,5 Lt.
Ağırlık : 126 Kg.
Boyutlar : 2034x700x1186mm.

ARKA BOX + U.K. ALARM HEDİYE
3.800,00 YTL (ÖTV+KDV DAHİL)
fmc150.gif

boy

@silver1978
arkadaşlar ilginize teşekür ederim fakat her zaman daha iyisi ve güzeli olacaktır fakat ne benim o kadar param var nede o canavarı aldığım zaman koruyaca garajım ondan bopcat 150 olur mu diye sordum

Her tür motosikletle heryere gidilebilir. Babam Honda Kinetik ile 3 kez İstanbul-Bodrum yaptı. Alet 100cc. Motor hacmi ve motorun büyük olması sadece gideceğin yere daha rahat gitmeni sağlar.

Süper Moderatör (BBRR)
bazıları motora biner ama elleri alet tutmaz civata gevşer servise gider bazıları motoru tek başına söker takar ve bunu hoby olarak yapar ikinci gruptaki arkadaşlar uzun yola çıkarken yanlarına çıkabilecek sorunları çözmek amacı ile alınması mümkün tüm aletleri alır buda ufacık motorda çok yer kaplar bu yüzden genelde compakt aletler tercih edilir az yer tutan kullanışlı (telmaşa deil tornavidası tornavida bıçağı bıçak)aletler tercih edilir ben sadece arkadaşa bu kompakt aleti tavsiye ettim ister sallar ister sallamaz o onun bileceği iş ha CBR 600 F gibi bir alette zaten bu alet takımı hiç bir işe yaramaz o kadar elektronik devreyi çözmek için tamirci deil elektronikçi olmak lazım :bounce:

boy

Bazen yanınıza aldığınız ufacık bir çakı bile hayat kurtarabiliyor. Bu tür aletleri yolculuk esnasında yanımızda bulundurmamız tabi ki avantaj. Bu konuda seninle farklı düşünmüyorum zaten. Ancak kullandığımız motoru da iyi tanımak, herhangi bir arıza karşısında ne yapacağımızı iyi bilmek gerekir. Yoksa böyle bir alet ancak tamirciyi beklerken yiyeceğimiz elmayı soymaya yarar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşım yanılmıyorsam sen fazla pahallı olmayan, ama dayanıklı ve uzun yol yapabileceğin bir motor arıyorsun.İşte sana tavsiye Yamaha Nouva!!!!!! Pişman olmayacaksın... :bounce: :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Her tür motosikletle heryere gidilebilir. Babam Honda Kinetik ile 3 kez İstanbul-Bodrum yaptı. Alet 100cc. Motor hacmi ve motorun büyük olması sadece gideceğin yere daha rahat gitmeni sağlar
doğru söze ne denir :cat:

Arkadaşım yanılmıyorsam sen fazla pahallı olmayan, ama dayanıklı ve uzun yol yapabileceğin bir motor arıyorsun.İşte sana tavsiye Yamaha Nouva!!!!!! Pişman olmayacaksın...

hakan02 bu motoru görebileceğimiz bir link yada resim yada adres varmı?

İZMİR / URLA da.....
Satılık Mondial 150ZAT
700KM de 1 Ay Kullanılmış...

Peşinat Ve İlk Taksidini Ödedim Taksitleri 285YTL...
İsterseniz Senetleri Üzerinize Yapabiliriz.
Mondial Urla Bayii Tanıdığım.

Taksitleri Ödemeniz Durumunda Hiç Fark İstemiyorum...

Taksitleri Ödeyebilecek, Yada Satın Alacak Arkadaşlara Duyrulur....

2500YTL Peşin Hemen Satabilirim.

Arabayla Takas Edilir... Arabanın Üzerini Ödeyebilirim.

Araba Almak İstiyorum O Yüzden Satıyorum Motor Temiz...
Alıcıysanız Özel Mesaj Atın Görüşelim Ben URLA'da Oturuyorum...
Motoru Görüp Beğenirseniz Anlaşabiliriz Sanırım....

MSN Den de İrtibat Kurabilirsiniz.
[email protected]

Bence nasıl bir scooter aradığına bağlı.Deer 152 de olur,Zat ta,Asya da yada Burgmanda.+bütçe meselesi.Bence hepsinden önemlisi ne kadar tecrübeli olduğun bu işte...
Az tecrübeliyim diosan Zat derim..
Çok tecrübeliyim ve bütçem müsait diosan, X9 250,Burgman 400 yada Nexus 500.

SEVGİLİ ARKADAŞIM BANA SORACAK OLURSAN YAMAHA FAZER 600 AL DERŞM TAM BİR UZUN YOL MOTORU

mondial kt 125 le uzun yol yapılabilirmi

mondial kt 125 le uzun yol yapılabilirmi mesale 1200 km kütahya dan antalya turu felan sizce olabilir mi

selam ben kanuni 125 sucootur la 2 kere çanakkaleye gittim geldim yalnız 2 dönüşümde far ın üstü eridi devamlı açık olduğu için onun haricinde tık yok aslan gibi ..şaka gibi ama gercek 370 km gelibolu yinede gündüz ve kamyonların bıraktığı yağlara dikkat derim ben delilik yaptım ama sen bilirsin yolda kalmakta var allah korusun sevgiler ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar