- Konu Yazar
barış kardeşim sis farların anladığım kadarıyla hella nın halojen olanlarıbence yanına enerji aktarma kablosuda al, hele birde sis farın varsa elektrik aktarmasını ne zaman yapacağın belli olmaz, herkeste bulunmuyor. ben en son bizim korteje katılmıştım sis farı yaktım taksime geldiğimizde akü bitti kaldım dımdızlak :salut: Allahtan aktarma kablom vardıda bir otoparktan yaptırdım, bir paket malboraya mal oldu ama olsunr:
ben de sana şöyle bir öneride bulunayım istanbula geldiğimde garaj ekibiyle garajda buluşup 6 şar ledli sis farı yapacağız maliyeti iki tanesi 50 tl civarı
(tabi dolar yükselmeden önceydi şimdi herhalde bi 80 tl filan olur)
ve sadece 12 watt enerji tüketiyor veya başka değişle sadece 1 amper aküden çalıyor
ve yine başka bir değişle ikisi birden ful yandığında 7 amperlik aküyle 7 saat durmadan yanar
gel sana da bi tane yapalım hem tanışmış oluruz hemde seninde güzel bir sis farın olur
bunlar zaten aklımdaydı üstad çok teşekkür ederim- İlk yardım malzemesi, aspirin, parasetamol vs.
- Kulak tıkaçları, pamuk.
- Varsa yedek manetler.
- İlgili servis numaraları.
- Şekerli bir şeyler.
- Varsa duck tape ve kablo bağları
- Islak mendil + selpak
Aklıma başka gelen olursa yazarım. İyi yolculuklar şimdiden.![]()
yanlız intercom ile gideceğim için kulak tıkaçları biraz sıkıntı çıkarı gibime geliyor
Condomunda bu amac icin kullanildigini ilk defa goruyorum, balon yapicam desen bile daha inandirici olurdu kaptan, balkanlara mi yolculuk..?![]()
hocam şimdi işin kilitli poşet kısmı var ama poşetler hem pahalı hemde kullanışsız
mesela poşede telefonu koyup telefon tutacağına yerleştirdiğinizde ekran parmakları algılamıyor
ama prezervatif öyle değil hem ince hemde parmaklarınızı ekrana hissettiriyor
(ulen erotik reklam gibi oldu ya)
bide kilitli poşetler fazla güvenilir değil kilit mekanizmasından içeri su alma ihtimali yüksek