sen burda yazılanları alırsan sepetli motorla çıkman gerekiyor, buji ney laherkes tecrübesinden yola çıkarak yazmış, herkesin bir haklılık payı var ama bence en önemlisi
uzun yola çıkmadan git hondadan eğitim al yarın kayıtları başlıyor. lastik tamir tüpü, tamirat da biliyorsan ufak bir kaç aleti de al yanına çık. ha bir de bence bunlardan da önemlisi, yardım paketi al yüz lira, yolda kaldın mı gerisi yalan
eklemeden edemeyeceğim 125 cc motor ile uzun yola çıkıyorsan ağrı kesici falan da alkas gevşetici de faydalı olabilir...
ama bencenin de bencesi motoru daha yeni aldıysan uzun yolu seneye bırak.
Yanlış hatırlamıyorsam sen motorunu ailenden gizli almıştın dimil: Sanki bir ara bir konu başlığında öyle yazdığını hatırlıyorum nedense
Haberleri olana kadar da uzun yola çıkma bence. Aramızda casuslar olabilir söylerler :queen:
Şaka bir tarafa gerçekten bu işi aileninde haberi olduğu vakit gerçeğe dök. Ama yine de öğrendiklerinde bu kaza olayından bahsetme ebeveynler genelde çok paniklerdir bilirsiniz:cherry:
İlk etapta fazla abartma yolu baktın bünye kaldırıyosa devam. :queen:
üzülmemeleri için arada eksik söylemenin yada söylememenin kötü yanı yok bence... ayrı bir tutku...
ben alalı 4 ay oldu bakımları yapıldığı gibi atladım yola 300 km yakın yol yaptım kendine güveniyorsan durman hata :cat: