Uzun Yol Deneyimi Olanlar Bir Bakabilir mi?

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Yola çıkarken biraz pekmez takviyesi yap..:)şaka bi yana kışın en kaliteli ekipmanlar ile yola çıkman lazım..piyasada bulunan 200~300 tl lik ekipmanlar fayda getirmez..yolculuğunun ilk 30 km sinde bu işten vazgeçersin..

Yağına tuzuna bakar da yola çıkarsan, devrinde gider gelirsen neden olmasın.. arada çılgınlık yapmak lazım =))

2 kişi 100lük hondayla nerelere gitmedik gardaş =))

zamanında MZ karma bi motorumuz vardı annem ben babam 3ümüz istanbuldan ıspartaya dayımı ziyarete gitmiştik dayım askerdi 1 saat görüp geri dönmüşüz babam'ın asıl mesleyi kuryeydi

edirneden istanbula 12 saat çok bence 5-6 saate kesersin abi

Herkese teşekkürler yorumlarınız için evet zaten hemen olmayacak mart ayına doğru havalar kırılınca bıraz birde 200tl yi kim çıkardı bızım burda o sekıl yapmıyorlar %50 peşin %50 taksit YBR niyetim var 2000 tl sine iddaya giriyoruz.Gidemessem 500 er TL vericem 4 Kişiye gidersem 4 Kişi 500 Tl den 2000 tl verecekler bana Teşekkürler çok fena gaza geldim sizin gibi profesyonel motorcu değilim kıs ekipmanlarım felan olsa şimdi giderdim :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
büyük şehirlerde zaten gündelik hayatta o kilometreleri yapanlar var rahat ol gider motorun ama sen gidermisin :D havalar soğuk malum sıkı giyinmek lazım

motoruna görünüş için önemsemiceksen.. önüne karton koy boydan boya rüzgarı kessin.. 2-3 kat pantolon giy.. kask eldiven eger ekipmansız gidicem diyorsan amma kask takmıcam deme..

dün 20-20 40 km iş gereği honda spacy ile yol yaptım soğuktam belim dondu hala ağrısını çekiyom sen sen ol kat kat giyin kaskın tam kapalı olsun maske,eldiven,bot herşeyin tam takır olsun ve tam gaz gitme yorulduğunu hissetiğin anda bırak dinlen

4 ay önce Cbr 125 ile İpsala-Uşak yapmıştım .
Bence gidilebilir, ama hava durumuna dikkat etmek gerekecektir.

ÜMMET PERKİN.Abimiz cin lik 100 cc motorla gürcistana gelmişt gerisini siz düşünün artık bence heryere gidersin ama motoru fazla sıkıştırmamak gerekiyor.

[YT]laqYyGOUf60[/YT]

Adamlar 50 cc'yle binlerce kilometre yapıp kıtayı turluyorlar; o motor o kadar yolu hayli hayli yapar ama sen yapabilecek misin? Uzun yol tecrüben var mı? Soğuk havalarda özellikle zor olacak, hava sıcaklığı 1-2 derecelere düşecek bu hafta, kar kış kıyamet de var üstüne. İyi düşün.

üst link te adamlar moblet profosörü olmuş değşet pedal çevirip hareket yapıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

bende 100 cc cub var çorlu-kırklareeli çorlu-istanbul çorlu-şarköy ve marmara adası gitmediğim yer yok çok ta zevk veriyor sen bana zebrayı ödünç ver arkadaşlarında parayı ben edirneden van a giderim yalnız yıllık iznimde

Herkese teşekkürler yorumlarınız için evet zaten hemen olmayacak mart ayına doğru havalar kırılınca bıraz birde 200tl yi kim çıkardı bızım burda o sekıl yapmıyorlar %50 peşin %50 taksit YBR niyetim var 2000 tl sine iddaya giriyoruz.Gidemessem 500 er TL vericem 4 Kişiye gidersem 4 Kişi 500 Tl den 2000 tl verecekler bana Teşekkürler çok fena gaza geldim sizin gibi profesyonel motorcu değilim kıs ekipmanlarım felan olsa şimdi giderdim :D

O paraya ben buradan İstanbul'a gelirim.
Var mı benimle de iddiaya girecek olan :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar