işte haber etsen koşa koşa gelmezdin ben seni alırdım bu işlemleri ben daha 15 gün önce yaptığım için tecrübeliyim diyelim trafik noter vs gitgel motorsuz zor oluyor
bende teslim alacağım gün ufak bir sıkıntı oldu bi arkadaşın motoru aldım işe gittim 1 saat sonra gel al dediler 15 dakika da noter plaka işlerini halledip gidip plakayı takıp teslim aldım
bu arada servisteki usta ve kalfalar işinde gayet iyiler uzun zamandır tanıyorum hepsini bi ustası ktm suzuki yetkili servisinde en az 10 yıllık tecrübeli bundan sonra bende yetkili servise gitmeyi düşünüyorum

Güle güle, iyi günlerde, kazasız belasız kullanın.
çok teşekkürler hocam. füme ön camı görünce o kadar mutsuz oldum ki anlatamam. yaptığım ilk iş onu çıkarıp orijinal camı takmak oldu ama düzgün bir tur camı da lazım. önerinize bakacağım.
dct benim profilimdeki bir kullanıcı için paha biçilemez bir teknoloji. geliştirenden satandan allah razı olsundiğer markalar neden hala bu konuda adım atmıyor bilmiyorum ama honda'ya teşekkür ediyoruz. yolda giderken, durup kalkarken aklıma sürekli "ulan dct olmasa şu işleri ben yapacaktım" deyip rahatlıyorum.
Evet GP Kompozit marka. Fiyatı da 3 civarı olması lazım. Siyahı güzel değil ama bu rengi iyi olmuş gerçekten. Çok teşekkür ederim bu arada.motor nefis duruyor. hayırlı olsun. topcase orijinal mi bilmiyorum ama gayet iyi. gpninmiş 3-5 bin arasıysa maks ben de düşünüyorum. bakmaya da korkuyorum vallah. ah hayat ah.
Güzel motosikletinizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
iyi ki kırmızı almışsınız mavi güzel durmazdı bence[/COLOR]
ben mavi istiyordum. kırmızıyı mecburen aldım ama resmi fotoğraflarından daha güzel görünüyormuş kırmızı da. ısındım diyebilirim
iyi ki kırmızı almışsınız mavi güzel durmazdı bence
valla ben de aldıktan sonra sevdimfolyo kaplama bile düşünmüştüm kullanmadan önce ama bu hali hoşuma gitti.
sağlıklı ve kazasız belasız kullanın. bir nazar boncuğu da takın.