hiç kullanmamak dan ucuz kask yada raf ömrü dodurmuş kask lastik kullanmak daha iyidir... işin prosefyonel boyunu ben bilmem.... ben arkama artçı da almam... arkama aldığım şey benim yolcumdur artçım değil... bakın arkadaşlar ben yukardaki kaskı kullan yada kullanma demem... ama ben kaskım yoksa ve alamayacak durumda isem yeni bir kask alana kadar kullanırım... ybr nin orjinal şakura lastiklerini bitirene kadar kullandım kuryelik yıllarımda... kötü bir lastik çok kayıyor lastik yol tutmuyor ama bende tuttuğu şekil kullanıyorum... baktım motor 60 da kayıyorsa 50 ile viraja girerim.. eskiden kask bulamazdık mont bulamazdık lastik bulamazdık balata bulamazdık...
şuan imkanlar daha iyi.. yeni üretilmiş ürün her ne olursa olsun kask mont lastik yada başka bir ürün öncesinden daha iyidir... mühendisleri kafa yormuştur eksik olan yönünü gidermiştir ama sırf eski diye kesinlikle rafa kaldırılır denilmemeli bence... imkanların el vermiyorsa gaz kolunu elin giderken, viraja yatarken frene basarken daha dikkatli ol... ya gerçekden kafamdaki kask işeme yaramazsa diye düşün ve ona göre git... ilk imkan elverdiğinde yeni üretim ve bütçene uygun olanını al... benim kendi görüşüm ve kendi fikrim dir bu... uyarsınız yada uymazsınız size kalmış ama eleştirirseniz saygı ve sevgi ile eleştirin.... teşekkür ederim...
şuan imkanlar daha iyi.. yeni üretilmiş ürün her ne olursa olsun kask mont lastik yada başka bir ürün öncesinden daha iyidir... mühendisleri kafa yormuştur eksik olan yönünü gidermiştir ama sırf eski diye kesinlikle rafa kaldırılır denilmemeli bence... imkanların el vermiyorsa gaz kolunu elin giderken, viraja yatarken frene basarken daha dikkatli ol... ya gerçekden kafamdaki kask işeme yaramazsa diye düşün ve ona göre git... ilk imkan elverdiğinde yeni üretim ve bütçene uygun olanını al... benim kendi görüşüm ve kendi fikrim dir bu... uyarsınız yada uymazsınız size kalmış ama eleştirirseniz saygı ve sevgi ile eleştirin.... teşekkür ederim...