Ve Cumartesi Günü Geldi Cattı 16.45 gibi zor çıktım dükkandan dedim ki ; Kesin yetişemicem Feribota, Planlarıma göre erdeğe geçip oradan devam edecektim.. Yola koyuldum.. Feribot geç kalktı bereket.
Ve İŞte FOtolar..
Kamyoncu DAyılarla Tekirdağa Dalıyoruz Cigaralar Yakılmış
Gemideki Bu arkadaşa Söz vermiştim. Sanırım Sahibinin Oğlu bu cocuk.. Çok Seviyorlar motorcuları
Coni Başına geleceklerden habersiz:mrgreen:
COni
Zaman Geçiyor GÜn Bitmeye Başlıyor.. Gemi Yolculuğu bitmiyor..İŞte Size Bir Gün batımı..
ASlında uzak YOllara Tek başına Gitmek Zor.. SOhbet Eden Pek Olmuyor durduğun zaman..Ama Bazende Güzel Kafanı Dinliyorusn ÇEvrendeki Kalabalıktan Uzak Harika Oluyor SAdece Yol Ve Sen..
O gece Erdekte İndikten sonra yakın bir arkadaşımla Buluştuktan sonra yola koyuluyorum.. ERdekten sonra Eğer Yolu bilmiyorsanız ve Hız Tutkunuz Yoksa Edincik Yoluna girin çok Kısa.. Ama Eğer ki Hızlı kullanırım diyorsanız sakın girmeyin o yola cünkü haddinden fazla KEskin Virajlar var..
O gece Çok güzel Sohbetler Ettik DOstlarla Gerek Dilaver Abi olsun gerek Sebahattin hoca, Muhittin, Levent Abi, Serhat.. Harika Adamlar.. 4 gibi uyumuşum o sabah 06.30 da FAruklar geldi.. Ve Uyuduk.. ARdından o sabah ve o gün çekilenler şimdi sırada..
Sabah Çadırlara Baskın Düzenledikten sonra :mrgreen:
Uyuyun Kuzucuklarım
Bah Bah Adamın Hası Burada
o Sabah Kahvaltıya Gidiyoruz.. Her Zamanki gibi yine en başı Ben Çekiyorum :mrgreen:
Kahvaltıdan Manzaralar
SAbah Kahvaltısında Ayvalık Tostu İStedim Millet Kınadı Beni Abiler ya :mrgreen::mrgreen:
Bunlarda Dİlaver Abi ve Ayfer Ablanın Börekleri
Sabah Kahvaltısında Motoruna Benzin DÖker gibi İçine CoLa DÖken Adam.. Dipnot; SAdece Kola İle Binlerce Kilometrelik Yolları Aşabilme Yeteneğine SAhip Bu arkadaş
:cherry::mrgreen:
Dilaver Abinin 3 Silindirli Helikopteri, Man MArka Tırlardan Hiç bi FArkı Yok Ses OLarak
Bİga GAzisi
Ekibe Bak ÇAy DEmle
DEvamı Gelecek.. Şimdi motorumu Servisten Almaya gidiyorum GEce Atıcam 200 tane fotoraf var