Uzun Ömürlü Pil

ARKADAŞIM ben telefondan anlarım! Nokiadan şaşma derim ben. Ben de senin gibi uzun süre şarjı giden bi telefon araştırdım yakın zamanda ve eskiden yine araştırmıştım. philips falan hikaye. şarjı uzun gidiyor ama bir sürü de kötü özellikleri var eksikleri var pişman olursun alma. hem de bulamazsın. ben çok araştırdım Benim sana önereceğim telefon kesinlikle Nokia 100... tam sana göre bence. hem şık yeni model. hem de piyasadaki en uzun şarjı giden sıfır telefon. resim koymayı bilmiyorum ama bi araştır telefonu çok beğeneceğine eminim. en uzun şarjı giden nokiadır kendisi. (bekleme süresi yaklaşık 45 gün) ve özellikleri de hem iyi hem sade tam istediğin gibi. bi şikayetin olmaz. mutlaka bi bak. bakmadan karar verme.

Nokia 100 hoşuma gitti.. Ama ne kadar ucuzda olsa 190 TL bana yine pahalı geldi :) Bakıcam yine de..

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş bende Nokia'nın abuk subuk fotoğraf çeken bir modeli var.Bildiğin tuşlu telefon.İstediğin gibi ömrü de uzun,en az üç gün gidiyor konuşmaların uzunsa bile.Konuşmadan bakmadım ne kadar gideceğine.Yanlış anlamazsan 50 liraya bırakırım.Telefoncuya hatta tezgaha gitsen tenezzül edip tezgahına koymaz ama esaslı telefon.Zaman kaybetmeni istemedim:)

Kardeş bende Nokia'nın abuk subuk fotoğraf çeken bir modeli var.Bildiğin tuşlu telefon.İstediğin gibi ömrü de uzun,en az üç gün gidiyor konuşmaların uzunsa bile.Konuşmadan bakmadım ne kadar gideceğine.Yanlış anlamazsan 50 liraya bırakırım.Telefoncuya hatta tezgaha gitsen tenezzül edip tezgahına koymaz ama esaslı telefon.Zaman kaybetmeni istemedim:)

Çok sağolasın ama 3 gün az bana ya :D En az 1 hafta gidecek bişey arıyorum be aslında.. Tavsiyelerden Nokia 100 hoşuma gitti.. philips xenium X520 hoşuma gitti.. Ama biraz pahalı isteğime göre.. :)

Telefoncu tanıdıklardan ikinci el siyah beyaz sağlam, monofonik, polifonik bişey bakıcam artık.. 50-60 TL ye kadar.. :D zaten 6230i kullanıyorum düşse de içi acımıyor yere düşüyor 5 parçaya ayrılıyor birleştiriyorum çalışıyor.. :)

Bundan önce E250 vardı tuvalete düştü çalışmaya devam etti tanıdık bi servise götürdüm serviste bozuldu..

Ondan önce de philips 859 vardı onla da dershanede beşik geçirmece oynuyoduk, sinirlendirip kaçanın arkasından filan fırlatıyodum en son bi arkadaşın elini sıkıştırdım o zaman ekranın yarısı gitti.. Yoksa daha giderdi oda.. :)

Bana pahalı telefon gitmez zaten :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nokia 100 yazmışsınız ya geçen ay kayınvalideme Bimeks'ten aldık bir tane 215 lira mı neydi.Sordum iki kere şarja takmış,alalı bir ayı geçti.Çok konuşmaz telefonla ama telefon gece gündüz açık.Telefonun sevdiğim yönü feneri,çok işime yarıyor.Elimdeki telefon bozulursa birkaç yıl sonra alabilirim bundan bir tane.Benim mantığıma göre telefona,bilgisayara,motosiklete,arabaya çok para verilmez.Herkesin tercihi kendine tabii ki,saygım var.

İrfan abi bize şarjı uzun süre giden telefon yap!

Nokia 100 yazmışsınız ya geçen ay kayınvalideme Bimeks'ten aldık bir tane 215 lira mı neydi.Sordum iki kere şarja takmış,alalı bir ayı geçti.Çok konuşmaz telefonla ama telefon gece gündüz açık.Telefonun sevdiğim yönü feneri,çok işime yarıyor.Elimdeki telefon bozulursa birkaç yıl sonra alabilirim bundan bir tane.Benim mantığıma göre telefona,bilgisayara,motosiklete,arabaya çok para verilmez.Herkesin tercihi kendine tabii ki,saygım var.

İrfan abi bize şarjı uzun süre giden telefon yap!

Olur o da olur İrfan abiye güvenimiz tam bizim.. :D

215 TL de bana biraz fazla geldi açıkçası.. Philips x520 de çok hoşuma gitti acil durumlarda AAA pil ile de çalışıyor.. 720 saat de bekleme süresi varmış.. Aslında bulunsa alınır ya.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar