Uzun Ömürlü Pil

Merhabalar..

Moto sohbet dışında açtığım iç konu şaşırdım kendime.. :)

Başlıkta da belirttiğim gibi uzun ömürlü pili olan, yani pili en az 1 hafta gidecek olan tavsiye cep telefonlarınız var mı ?

Şu an Nokia 6230i kullanıyorum 2 kere pil değiştirdim orijinal pilde aldım çin pilde :mrgreen: ama sürekli istisnasız 12 saat gidiyor pilim..

Öyle iphone 4s, 4, 3gs filan gözüm yok sevmem zaten pek fazla telefon kullanmayı, hayatımın askı nokia 2100 dı bulsan anında alıcam ikinci el sağlamını.. :)

Öyle işte bi de nokianın bi modeli vardı hani dışını sağlam kaplama yapmışlardı belli bi düzeye kadar su geçirmiyodu, tanınan rengi de turuncuydu hatta..

Onun gibi model yüksek düşük hiç takıntım yoktur pili giden, mesaj çekebileceğim, aranıp arayabileceğim ve bozulmayacağına inandığım bi öneri istiyorum 3310 bile olur yani.. :D

Önerileriniz neler ?

Teşekkürler, sevgiler, saygılar..

_w_

1110i-2100-1600 bunları öneririm ya da philips in bi tane telefonu vardı. modelini bilmiyorum ama 20 gün felan şarjı gidiyordu. 1110i-2100-1600 pazartesiden cumaya kadar gidiyor şarjı. Sürekli mesajlaşıyorum görüşme yapıyorum. Pil olarak ise amperi yüksek bataryalardan almanızı tavsiye ediyorum. (Burada turbo batarya deniliyor.) son olarakta batarya konusu tamamen mantıksaldır. ne kadar az özellik o kadar az enerji diyorum. :)

Eski telefonlar yani siyah beyaz ekranlı polifonik olanlar şarjları çok gidiyor. s40 s60 yada işletim sistemli telefonlar çok şarj yiyor.

Monofonik ve renksiz telefon severimde du bakiim bi değerlendireyim burayı sonra tanıdık telefoncuya gidip kendime dalga geçtirtmeyecek şekilde durumumu anlatıp soruşturayım.. Teşekkürler şimdiden, diğer önerileri de bekliyorum.. :wiinkk:

Ben uzun süre Nokia 6300 kullandım artık şarjı 4 saate kadar indi (sürekli msjlaşma halinde) şuan Nokia e63 kullanıyorum 2 gün gidiyor sürekli msjlaşma halinde philips ve motorola telefonların şarj konusunda çok methini duydum.

Dostum, askerde hemen herkesin elindeki telefon Nokia 1200 idi. Şaşırtıcı derecede pil ömrü vardıki, bu askerde mümkünse en güzel şey!!

Meret şöyle birşey:

Ben pilin şarjı tamamen bitmeden asla şarja bağlamıyordum.

Bitmesi için bazen telefonun üzerindeki feneri uzuuun süre açık tutuyordumki pil bitsinde şarja bağlayayayım diye.

Hala kötü günler için saklarım. Eğer üzerinde yıpranmış bir pil yoksa aradığın kan olabilir!?!?!?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
philips in bütün modelleri bildiğin en assağı 1 hafta yani 7 gün gidiyor hatta 30 gün giden dahi mevcut dostum

Bahsettıgın turuncu renkli kapagı olan telefon 5100 tam bır takoz 2003 yılında almıstım.turlu ezıyete maruz kaldı,basına hersey geldı.degisen sadece 2 defa kapak oldu.pil ömrü 1 haftadan 4 gün'e düştü.Artık piyasada orjinal kapak yok , yan sanayi kapaklardan sorun cıkarıyor o yuzden bu sene degısıklık yaptım.zaten artık boyle kalıtelı ,saglam telefonl bulman güç.Teknolojı adı altında cıtkırıldım telefonlar uretılıyor. telefon dustu'mu ,ıslandı'mı bıttı.O yuzden bakıyorum.Vatandas kendıne gostermedıgı hassasıyetı telefonlarına gostermıyor'muTam komedi

nokia 1110 pil ömrü açısından kullandığım en başarılı telefondu ancak ajandanın olmayışı gibi ufak ama önemli ayrıntılar nedeniyle değiştirdim ayrıca mesaj hafızasınında ufak olmasıda ayrı problemdi ona en yakın 3510 var renksiz ekran ve pili sağlam olanlar 3 gün dayanıyor ve bu ufak ayrıntılatın hepsi mevcut

Şuanda 6300 ve e71 kullanıyorum ve 6300 günde 2kez e71 i günde 1 kez şarj etmem gerekiyor çoğuzaman cüzdanımda yedek batarya ile dolaşıyorum ve cidden çekilir dert değil

öncesinde 2 kez sony ericsson kullandım ve pil konusunda nokiadan daha başarılı olduklarını düşünüyorum w810i ve w550i modellerini kullandım 2 gün rahat dayanıyordu

Şu güneş enerjisiyle kendini şarj eden telefonlar yaygınlaşsada rahatlasak :)

Kocaeli İl Temsilcisi
var arca cım LG P 970 diye arat gogıl amcam bulsun sana fakat şarjı bayağı bir uzun gidiyor tam istediğin gibi sanada yakışır yani :cherry::p:queen:

philips xenium X520'yi şiddetle tavsiye ederim sana. hem bataryası çok uzun süre dayanıyor hem de AAA pille çalışabiliyor ;) ben 2 yıla yakın süre kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

bi ara nokia 5110 lar vardı antenli falan onların şarjı iyi gidiyodu ama bu bahsettiğim olay 10-12 sene evveldi tabi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BEn çıktığından beri philips xenium serisini kullandım en son x800 çıktı iki yıldan fazla kullandım minumum tek şarj15 gün gider.artık getirmiyorlar o yüzden yaklaşık 1 yıldır general mobile Q3 kullanıyorum her işimi görüyor 24 saat açık minımım bir hafta gidiyor tavsiye ederim 240 liralara alabilirsin

ARKADAŞIM ben telefondan anlarım! Nokiadan şaşma derim ben. Ben de senin gibi uzun süre şarjı giden bi telefon araştırdım yakın zamanda ve eskiden yine araştırmıştım. philips falan hikaye. şarjı uzun gidiyor ama bir sürü de kötü özellikleri var eksikleri var pişman olursun alma. hem de bulamazsın. ben çok araştırdım Benim sana önereceğim telefon kesinlikle Nokia 100... tam sana göre bence. hem şık yeni model. hem de piyasadaki en uzun şarjı giden sıfır telefon. resim koymayı bilmiyorum ama bi araştır telefonu çok beğeneceğine eminim. en uzun şarjı giden nokiadır kendisi. (bekleme süresi yaklaşık 45 gün) ve özellikleri de hem iyi hem sade tam istediğin gibi. bi şikayetin olmaz. mutlaka bi bak. bakmadan karar verme.

NOKİA x1 yada çift hatlı nokia x1-01 öneririm
yeni nesil pek özelliği yok ama sarj ına 1 hafta garanti veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar