Uzun motosikletler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motoru uzatmanın amacı nedir drag yarısları dısında tabiiki
bana ilginc geldi paylasmak istedim.

langeBlade.jpg

Uzun R1
http://www.tobefast.com/jerry04_2.htm

bu da cok uzun biraz sacmalamıs tabii :cherry:
00023634.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuyruğu gibi olmuş maşalardan yere değmiyormu :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Bunlar olayın b... çıkartmış :p ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Can sıkıntısı, para ve zamn bolluğu...

herkezın bır işi zevki var işte sen nasıl bilgisayarını guzelleştirisin onalrda standartların dısında degişikler yapar
Bilgisayarda meseal su sogutmalı duzenek yapıla bılıyor overclock yapılıyor kasaya ışıklar renk degişikleri hattta kasadan cıakrıp co kdegısık kasalara taknalar var buda normal bir bilgisayar kullanıcısına boş zamanı var felan dene bılrı ama bence zevktır birakın yapsınlar bence değişik şeyler gormek yaşamak guzel duygudur bence

abi bence herkes doğru söylüyor....
kimi motoru mındar etmiş diyor...
kimi zevktir diyor...herkes doğru söylüyor... :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:

Ben bu arkası uzun motorları biliyorum. Bunların amacı 130 km le falan dik yamaçlara tırmanmak. ama böyle race motora yapıydığını görmemiştim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ne gerek varkı buoyle yapmaya.al orjınal halıyle bın babalar gıbı. :farao:

r1 deki amaç yolcuyu düşünmek olabilri :cherry: yanada bisepet ayarladımı çocugunuda atar tam bi aile motoru ohhh valla :queen:

Danger0 ın dediği gibi crosslarda oluyorda racingte ilk defa gördüm. Adamların paraları bol geliyor bunları yapıyorlar.

bunlar saçmalık eğer öyle olması gerekseydi üretici firmalar onun gibi üretirdi.yani bu mühendisler hiç mi iş bilmiyor? :farao:

Süper Moderatör (BBRR)
hani eurosport ta genelde red bull un organize ettiği tırmanma yarışları varya dikkat ederseniz tüm motorlar uzatılmış demekki tırmanmada bir kolaylık sağlıyor ağırlık merkezi çok dik açıları bile çıkarken iki teker arasında kalıyor ikinci resimdeki motor extrem bir örnek hiç bir işe yaramadığı gibi denge sağlamayıda zorlaştırır yurt dışında fiatlar türkiye gibi deil 2-3 bin€ ya çok temiz ikinci el aletler var örneğin 3 yaşında bir transalp 2000-2500 € civarı alım gücü daha yüksek olan insanlar bu motorlar üzerinde fantaziler yapabiliyor :cherry:

ya birinci resimdeki motoru anlaya bilirimde hani hatun daha rahat otursun dşiye olabilir ama ikinci resimdeki motora hiç bir mana veremedim ben akıllı işi degil

powebyaydı bunlar dediğim gibi dik yamacları tırmanmak icinözel üretilen motorlar. standat olanları yok :cat:

Arkadaşlar bize ne ya... para adamın, motor adamın, ne isterse yapar...
Biz kendi motorlarımıza bakalım onları güzelleştirelim mesela ben as125t'me ön cam ve deri çanta falan takmak istiyom ama bi fotoğraf bile yok sitede motorlarına bişiler yapanlar fotoğraflarını koysa da feyz alsak biraz....

:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar