cihan kardeşim maaşallah çok iyi yakmış motor 76 kuruş inanılmaz iyi .
Bu arada nerde yan çantalar ?
Güzergah yolunu tamamladım,antalyadan sonra side manavgat'ta da bir gece kalıp ordan konya üzerinden ankaraya ulaştım,ama konya ankara yuolunu hiç sevmedim, düm düz yol tam 90 km düm düz yol olurmuyaaa.
bir gece de murt06 murat abinin yanına kalıp temden istanbula ulaştım.
toplam 2417 km yol yaptım ve 228 ytl benzin harcadım, ve ortalama 94 kuruş yakmışım ama bu rakam az olacaktı, tahminimce tabi ankara istanbul arasını 120 km hızla gitmeseydim tabi, ara ara 135 km hızı görsem de 460 km yol bitmek bilmedi, ama en güzel yollar istanbul,izmir antalya arası idi.
ve dönüş yolunda hız kesmeden gelmemdi.
detaylı anlatımımı memlektten dönünce yazıcam ,zaten şu an karabükteyim ama motosiklet ile degil, geldigim akşam motorsikleti bırakıp otobüse bindim.
turgut yolum çok uzun olacagından ve fazla eşyam olmayacagından alma geregi duymadım,
iyiki almamışım zira izmirin trafigi ve cuma akşamı geri döndügüm için istanbul trafigi ta gebzeden başlıyordu beni beya ugraştırırdı galiba.:cat:
76 kuruşu taki antalyaya kadar yakmıştım zira ordan sonrası yolların düz oluşu ve manzarasız oluşu beni etkilemiş olmalıki hiç gaz kesmedim, ama konya ankara yolu yokmu bitirdi beni, tabi birda ankara istanbul arası basınca 94 kuruşa çıktım.