Uzun boylular için 125 veya 150 cclik motor önerisi

merhaba boyum 187, gidomu döndürürken dizlerimin çarpmayacağı scooter önerisi olan var mı pcx tarzı

Peugeot Tweet , Piaggio Medley ve Sym Jet 200 kullandım boy 1.90 pek sıkıntı yaşamadım , 2014 de xmax ım vardı dediğin gibi gidon tam sağ solda dizime değiyordu , özellikle Piaggio Medley de çok rahat ediyorum bu motorla defalarca İstanbul'dan Antalya , Bodrum , Doğu Karadeniz yaptım tavsiye ederim..

Piaggio Medley kardeşimde var şekil olarak çok beğeniyordum. Geçen artçı olarak bindim amortisör diye bir şey yok. Kesinlikle gözümde sıfıra düştü.

Honda sh 125 tavsiye ederim ön arka abs 16 ınc jant ve mıchelın lastik var üzerinde

Piaggio Medley kardeşimde var şekil olarak çok beğeniyordum. Geçen artçı olarak bindim amortisör diye bir şey yok. Kesinlikle gözümde sıfıra düştü.
Iki kisi binince sukuterlerin hepsi aynı hocam arka tarafta konfor kalmıyor , ben Medleyin önce arka yayları değismistim bi nebze düzelmişti sonra gaz rezervuarlı amortisorlerle komple yeniledim rahat ettim..

Motosikleti
RKS 125S
RKS Reale 125 bakabilirsin, 125 cc scooter için bayağı büyük, ebatları maxi scooter'lara yakın, 2 kişi bile üstünde rahat eder. Sıvı soğutma, ABS, ayarlı ön cam, tamamı LED aydınlatma ve dijital gösterge de var, 125 cc scooter için dopdolu donanımlı yani. Bisiklet tekerlekli, hava soğutmalı bomboş ufak ve motor hacmi 109 cc olan honda dio ile aynı paraya satılıyor üstelik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar