uzun boylu-iri yapılılar için önereceğiniz cruiserlar

ilkturk' Alıntı:
dostum artçıyı boşver diyosunda benim için önemli.ben arkama kız arkadaşımıda atıp gezinti yapmak için alacağım motosikleti.o yüzden beklentilerimiz farklı olabilir.
motosiklet hız yapmasada olur.dediğin gibi zaten 105 kiloyum beni zor taşıyacak:queen:
heh he:bounce: ben anlamıştım zaten ne için artçı koltuğunu sorduğunu.Bence bunun için JİNLUN uygun.

nightwatcher' Alıntı:
Abİ Gezersİn Benİm Peder 115 Kg Ben De Nerden Baksan 75 Kg Canavar Gİbİ. Ama Yola Gİdemezsİnİz. Yoksa Çeker Makİna. Yoksa Hepİmİz İÇİn ArtÇilar SÖz Konusu Sen Benİ Tam NalamamiŞsin Önce Kendİnİ GÖtÜrecek Bİ Makİna Bul Gerİsİ Kolay.
dostum motor çeker diyosan,özelliklede senin gibi bi kütle bile bu motorda hoş durur diyorsan sorun yok.yorumların için teşekkürler:rendeer:

ozgur_zrolu
kardeş ne yaparsın zar zor buldum bi tane,motorda rahat etsinki onuda kaçırmayayım:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet o bendim.

-hemde regal kullanıcısı-(akira olması lazım) regali uzun boylulara tavsiye etmediğini, kanuni tigerın daha uygun olacağını söylemişti.
Bunu söylememdeki temel neden:
Zamanında bir arkadaşla(kendiinin boyu 195 civarı) beraber motor baktığımızda. superlight altında minicik kaldı.Açıkçası benim regal raptorda pek hoş durmadı. Sonra gittik kanuni bayiine önce ben tigerın sırtına çıktım. gerçekten regale oranla çok yüksek bir motor (ama dingil mesafesi aynı) ayaklarımı yere değmek için bacaklarımı neredeyse dümdüz uzatmak zorunda kaldım. boyum 1.80 (aslında motorun insanın altında kaybolmasındaki temel neden oturuş pozisyonu gibi geldi). Neyse, arkadaş üzerine oturduğunda elin eldivene uyması gibi motora uyum sağlamıştı.(ama hantal motormuş söylemedi deme)

Tabi diğer arkadaşların dediği gibi jinlunda oldukça dolgun bir motor (ama nedense bana kendisini sevdiremedi)
Bir de pek bahsi edilmemiş ama Masai grand eagle diye bir motor var piyasaya yeni girdi servisliğini suzuki servisleri yapacakmış o da fena gelmedi.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8561&highlight=masai

ikinci ele takıl.eski jawa yada ruslara bide klasik bmwlere bak.yukardakilerin hepsinden iyidirler.yolada giderler.onların dokuk hali bile bunlardan en az on sene fazla gider.

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

ilkturk' Alıntı:
regali çok inceledim.zaten kullananlar o kadar övüyorlarki insan ister istemez etkileniyor.boyum biraz daha kısa olsaydı büyük ihtimalle tercihim regal olurdu heralde.bi arkadaş -hemde regal kullanıcısı-(akira olması lazım) regali uzun boylulara tavsiye etmediğini, kanuni tigerın daha uygun olacağını söylemişti.herkes kendi motorunu övüyor-tavsiye ediyor maalesef.objektif yorum yapmıyor çoğu kimse

Regal"in class modelini yakından inceledim benim de boy 1.85, bence sana uyar ve en iyi Çinli deniyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaw bas parayı kredi mredi al bi japon kurtul.
Boşver bu saçmalıkları. bende regal vardı 1000 km kullandım sattım sağlamdı ama yetmedi gücü.

Sonra yazarsın buralara, şurası koptu burası yamuldu, yok servis ilgilenmiyor, yok sabah çalışmıyor.
Kalite olarak çok fark var arada çook. Verdiğin paraya acımayacaksın. 1000-3000 km için boşa zarar etme

Önce ehliyet, Sonra kıyafet ( artçınızı da unutmayınız ) Daha sonra motor.
Zar zor bulduğunuz artçının da başını belaya, kazaya sokmayın, ürkütmeyin,
En önemlisi de güvende olduğunuzu hissedin.

Dostum bir ben eksiktim :) 1.95cm,110kg.Motor bize haram kardeşim alabileceğimiz motor sayısı çok az ama DRAGSTAR iyi bayağı ancak o parayada az daha ekler araba alırsın,ben SL150'ye bindim valla çok ufaktı ama o paranın hakkını veriyormuş.

@ilkturk
Hiçbir çinli sana uygun değil. En az VN800 alacaksın. Benim boyum 1.92 Jinlun, mondial, Tiger vs hepsi ufak kaçıyor. Doğru seçim büyük boy japon cruiser yada enduro seversen büyük endurolar özellikle 1990 sonrası BMW GS serileri, DR800, Varadero, Aprillia Copannord falan anca kurtarır.

makine abicim doğru söylüyorsunda vn800 ün ikinci ellerine 12 milyar istiyorlar.:pale:
keşke para olsada hiç düşünmeden gidip alabilsem.
hatta 'arkadaşlar ev adresim şu bi zahmet motosikleti getiriverin şu da nakliye masrafınız,üstü kalsın.' diyebilsem.. ama :pr:

Dostum al sana foto...

180 boya 90 kilo...

Sen Regal Class al bence...

Class' ın boyu bu gördüğün fotodakinden 12 cm. daha uzun...
4000 civarında bütçe ile ancak bu motoru öneririm...
Şuanda Çinliler arasında boyu en uzun olan Regal Class...
Aslında işlevi önemli biliyorsun, boy sorun olmamalı ama uzun işte...:mrgreen:

Motorun gücü ise ben bile bu kadar beklemiyordum...
Otobanda 5 ile 120-130 rahat yapıyorsun...
Hafif meyilli otobanda yokuş çıkarken hız azalmasın diye 4. vitese geçiyorum ve dakikalarca 120 Km. hızda seyredebiliyorum... 4. viteste 120 ile gidebildiğin bir motor işte...:cat:
Ehliyet yokken en sol şeritte 120-130 giderdim, tabii ki trafiğe ayak uydurmak ve polise yakalanmamak için...:cherry:

Sen benden 15 cm. uzun, 15 Kilo şişkosun...:mrgreen: Ben Class derim...

Evet son vergilerden sonra 4500 YTL. yi geçmiş olmalı...:pale:

Gerisi sana kalmış...

Kolay gelsin...:bounce:

vitespedali2cs.jpg

aslında fotoğrafa bakınca bu da yeterli gibi.class olsa daha iyi olur tabi ama...

classın fiyatı son ötvden sonra 5 milyar gibi galiba değil mi..

Cruser alçak oluuurrrrr

kocaday' Alıntı:
Dostum bir ben eksiktim :) 1.95cm,110kg.Motor bize haram kardeşim alabileceğimiz motor sayısı çok az ama DRAGSTAR iyi bayağı ancak o parayada az daha ekler araba alırsın,ben SL150'ye bindim valla çok ufaktı ama o paranın hakkını veriyormuş.
Yapma dostum,
Cruser bu, malum alçak olur. Hem uzun boylularda alçak motor çok daha iyi duruyor. Benim ortağım her iki motoruma da biniyor ( 1.98 boy, 100 kilo), walla benden iyi duruyor motorlar onda.

metin abi napacaksın iki motosikleti...hediye mi edeceksin bana?yok canım ne gereği var..yok yok alamam..abi bu kadar ısrar ettin tamam madem..dragstarı ben alayım kötüsünü..:p

great abi valla sana helal olsun diyorum.kimin ne problemi,ne sorusu varsa hızır gibi yetişiyorsun.teşekkür ediyorum ilgin için.:rendeer:
class banada uygun gibi geldi inceledim fotolarını...

Son düzenleme:
Sorma nazar değdi zaten dragstar'a

ilkturk' Alıntı:
metin abi napacaksın iki motosikleti...hediye mi edeceksin bana?yok canım ne gereği var..yok yok alamam..abi bu kadar ısrar ettin tamam madem..dragstarı ben alayım kötüsünü..:p..

sorma kardeş yahu,
Debriyaj ve frene nazar değdi,her ikiside değişecek,sipariş verdik, üstüne üstlük bir arkadaşımız da tur atayım derken, bir aksilik olmuş, ön cam kırılmış.. Yani bir süre bakımda kalacak.. Sağlık olsun.

cana geleceğine mala gelmiş abicim boşver.ben ondan dedim zaten sana bana hediye et diye.abi başın gelmez senin arızasıydı sorunuydu..:p

he valla...bende bekliyorum dragstar dediğin nedir ayıp ediyon lafı mı olur falan ama yok:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar