uzun bir yolculuk

Tura motorum 2006 transalp ile tek motor ve eşim ile beraber güzergahım tabiiki planlar her an değişebilir (güzergah planı:cherry:)Çıkış Manisa Salihli Ayvalık,Çanakkale,İstanbul,Batı Karadeniz,Orta Karadeniz,Dogu Karadeniz BURADAN Mardin,Urfa GAZİ ANTEP AMA HANGİ GÜZERGAHTAN GELİRİM BİLEMİYORUM Gaziantep, Hatay,İskenderun Mersin Konya Ankara Eskişehir Afyon Uşak ve memleket Salihli inanınki yazı iple çekiyorum Yorumlarınızı güzergah yardımlarınızı en önemlisi BU GÜZERGAH BAYA UZUN 15 GÜN OLARAK DÜŞÜNÜYORUM BU YOLLARDA ACİL İHTİYAÇLARIM NELER OLABİLİR OLMASI GEREKENLER NELER OLABİLİR YARDIMLARINIZI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER::thanks:

Süper Moderatör (BBRR)
bu başlık burada olmamış neden dersen burası yapılmış ve bitmiş hatta resimlenmiş gezilerin yeri .. oysa bu gezi şu anda plan aşamasında yani napıyoz alıyoz motosohbete atıyoz :)

çok erkenden alınmış bi karar yaza daha cook war:) umarım yaza kdar dayanabılırsınız şimdiden bol şanslar..... tekerın duz bassın

Motosikleti
BWS 100
15 gün sanırım biraz yeterli olacaktır(güzergah çok uzun) ,
yazın için şimdiden plan yapman daha iyi, herşeyini hazırlarsın maddi, manevi
Yazın sana iyi yolculuklar nice KM ler....

15günü bence biraz dha uzatın derim eğer uzatabilme imkanınız varsa 20 gün olabilir gidilecek yol kısa değil gezilecek yerlerde olucaktır mutlaka :cat:

gidilecek güzergahları iyi planlayım derim konaklamaları nerelerde yapmayı planlıyorsunuz buda çok önemli bir konu bu sene bi iş icabı 34 şehir gezdim yardımcı olmaya çalışırım bazı noktalarda ki ben harici dolaşan arkadaşlrada yardım edeceklerdir :cat:

bu geziye ne 15 gün yeter ne 20 gün 1 aylik bi süreyi gözden çikarin derim ben...Doya doya gezersiniz gercekten uzun yolculuk ben bi pazar 400 km yapiyorumda ya diyorum uzun yola gittim:queen:Kendimi kandiriyormuşum:queen:

Aynı şekilde bu yazın ben de uzun yolun dibine vurmayı planlıyorum bakalım:)
Tabi bunun için önce motorumu almam lazım di mi:p

çok güzel olabilecek ama çok zor, yorucu bir gezi olur. öncelikle kalacağınız yerleri araştırın. her yerde yemek yemeyin bazı yörelerde ki yemeklere alışık olmadığınız için mideniz bozulabilir. yazın bende uzun bir gezi yapmıştım (karadenize http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/49951-3600-km-12-gun-ve-karadeniz.html ) şu an ben adanadayım adanada çok güzel bir grubumuz var geldiğinizde sizleri karşılamak isteriz. Bu arada 15 günde o saydığınız yerleri dolaşamzsınız. biz 12 günde samsundan sarp sınırına anca gidebildik. doğru düzgün gezmekse amacınız ya rotayı kısaltın sadece karadenzi yapın. yada günü uzatın ki dediğiniz rota tam anlamıyla gezilecekse 30 günden aşağı sürmez. ama üstün körü gezecekseniz. 10 günde yeter.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar