Uzun bir aradan sonra yine geldim

Selamın aleyküm, 2007 yılında üyeliğimi almıştım takipçiydim konuları falan okurdum ama bayağı bi ara vermiştim tekrar aktive ettim üyeliği ve aranıza katıldım çok şey kaçırdım biliyorum Üniversiteyide bir aya kadar bitiyorum insallah sonra gelsin geziler ve tabiki yeni bir motorsikler:) aranızda bana da yer var mı? :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aleyküm selam, hoşgeldin tekrar

Rr6

Hoş Geldiniz Bende aynı durumdayım 2006 - 2007 seneleri arasında kayıt olmuştum tabi birkaç nick değiştirerek bu zamanlara geldim ama uzun yıllardan sonra bende senin gibi yeni yeni konulara katılımaya başladım son 3 haftadır.. inşallah bida kopmaman dileğiyle tekrar hoş geldin:) :rendeer:

benimle aynı durumda olan birini görmem sevindirdi beni ya :) eyvallah çok sağol. Hoşbuldum, irtibatımız daim olsun.

Selamın aleyküm, 2007 yılında üyeliğimi almıştım takipçiydim konuları falan okurdum ama bayağı bi ara vermiştim tekrar aktive ettim üyeliği ve aranıza katıldım çok şey kaçırdım biliyorum Üniversiteyide bir aya kadar bitiyorum insallah sonra gelsin geziler ve tabiki yeni bir motorsikler:) aranızda bana da yer var mı? :)

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ve mağfiratuhu ebeden ve daimen :rendeer::queen: yer var olmaz olur mu hoşgeldin.

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldiniz arkadaşlar...
Allah yüreğinize göre versin :)

@raven71 Eyvallah eksik olma:) @yürekçe hosbuldum sagolsun Amin hepimizin yuregine gore versin insallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar