- Konu Yazar
Bir haftadan beri motora binemiyordum ki bugün dışarı çıkarmak nasip oldu.İçimde hep karda gezmek ve eğlenmek vardı.Buyrun bir kaç foto.
İlk olarak körfez manzaralı bir yere çıkıyorum.Gemlik körfezi ayaklarımın altında.
[/url][/IMG]
Yangın şeridine girdim ama girdiğime pişman oldum çıkması biraz zor oldu açıkçası.
[/url][/IMG]
Lastikler iyi gibi ama yaz başından bu yana dişler nerdeyse bitmiş vaziyette.Ama bu haliyle bile iyi iş görüyor.
[/url][/IMG]
Sonra biraz daha yukarı çıkıyorum ve kar çoğalıyor.Nerdeyse motorun boyunda.
[/url][/IMG]
Kendimi tutamadım daldım karın içine.
[/url][/IMG]
Burdan çıktıktan sonra başka bir yere dalıyorum.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Ylnız girmeden önce burdan nasıl çıkarım diye düşünmeyi unutmuşum.İlk harekette arka lastik hemen gömüldü zaten.
[/url][/IMG]
Biraz daha zorladım,biraz ilerledim,aha çıktım derken bir baktım arka lastik kaybolmuş:queen:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Ama ben pes etmedim zor olsada çıkmayı başardım.Lastikler maşallah kar mar dinlemeden toprağı kazıyo mubarek.
[/url][/IMG]
Buda çıktıktan sonraki son hali.
[/url][/IMG]
Çok zevkli ve eğlenceli bir gezi oldu benim için.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.Tekeriniz düz bassın.
İlk olarak körfez manzaralı bir yere çıkıyorum.Gemlik körfezi ayaklarımın altında.
Yangın şeridine girdim ama girdiğime pişman oldum çıkması biraz zor oldu açıkçası.
Lastikler iyi gibi ama yaz başından bu yana dişler nerdeyse bitmiş vaziyette.Ama bu haliyle bile iyi iş görüyor.
Sonra biraz daha yukarı çıkıyorum ve kar çoğalıyor.Nerdeyse motorun boyunda.
Kendimi tutamadım daldım karın içine.
Burdan çıktıktan sonra başka bir yere dalıyorum.
Ylnız girmeden önce burdan nasıl çıkarım diye düşünmeyi unutmuşum.İlk harekette arka lastik hemen gömüldü zaten.
Biraz daha zorladım,biraz ilerledim,aha çıktım derken bir baktım arka lastik kaybolmuş:queen:
Ama ben pes etmedim zor olsada çıkmayı başardım.Lastikler maşallah kar mar dinlemeden toprağı kazıyo mubarek.
Buda çıktıktan sonraki son hali.
Çok zevkli ve eğlenceli bir gezi oldu benim için.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.Tekeriniz düz bassın.