üzmek istemem ama kaza yaptım

büyük geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirmiş. Olan motora olsun boşver..

Geçmiş olsun sıkma canını.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.HYS kaç km yapmışdın 600F e geçtiniz acaba? Allah şifa versin.

hoca adam şerit değiştirince sen arkadan mı yandan mı çarptın hani otobüsün solundan vurup düşmüşsen haklılığını kanıtlamaya şansın vardı bu tip kazalarda geçiş hakkı soldaki araçta olduğu için asli kusur sağdaki araca verilir.otobüsün üstünde iz oluşmuştur mutlaka
kafamı asvalta çok sürttüğüm için bu konulardan anlarım :)
geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeş.. bura türkiye her an herşey olabiliyor..

geçmiş olsun arkadaşım canına şükret gerisi halolur sıkma canını bır an önce iyileş mene bak

çok geçmiş olsun...aynı taz bir kazada ben yapmıştım ama ben tam sola yatışta yaşamıştım senin durumunu...birde hızım 30km civarı idi yaırarak en az hasarla kurtulmuştum...tarfik kuralları sadece 4 teker için yapıldığından haklısın...arkadan vuran hep suçlu oluyor ben polisi geri göndermiştim...tutunak tuturmak nafile birde onun için ceza vermeyeyim dedim...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok geçmiş olsun. Şuan bunları yazabilecek sağlığa sahip olduğun için şükür edelim.

Mala gelen bir şekilde zamanla halledilir, senin ciddi bir yaralanman olmaması sevindirici.

Minibüsçüler mi? :pr::pale::farao:

çok geçmiş olsun erdem önce can sağlığın motoru nasıl olsa halledersin takma kafana

mtk

çok geçmiş olsun.. kazaya sebep olanlar umarım gece rahat uyuyorlardır (!)
en kısa zamanda iyileşmeniz ve moturunuzun parçalarını temin etmeniz temmennisiyle..

gecmiş olsun kasap cok memlekette 3 aydır gıdıp işe geliyorum anca anladımkı 4 tekerlıler bızı araçtan saymıyo muş ben arabamı satmadan once motora ve motorcuya okadar guzel davranırdımkı yanimdan gecerken zorlanmasınlar dıe ara bırakırdım ama bızım mılletımız tam bır kasap tabırı caizse dicem ama tabiride yok bunun 3 ayda 5 kışı ıle kavga ettim onume atladi yoldan pat die cikiyolar arac olsa beklıyolar zor işimiz ya

Geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın ben o minibüscüler yuzunden 2 kere kolumu kırdım ve toplam tutar da yaklasık 700lıra cıvarındaydı bunlar bı araya toplayıp ateşe vermek lazım ama nafile :pr: canın sağolsun allah beterlerinden sakınsın

Çok geçmiş olsun.Minübüs gördüğümüz yerde dikkat etmemiz gerekiyor.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar