üzerinde konuşulması gereken oldukça ilginç bir foto :)

tipik türk insanı...:pr: tamam guzel kask takmışler ama o cocuga yazık degilmı hem kaskı yok hem ezilyo garibim aradaa.... herhalde cocuklarına uygun kask bulemamıslar yada kask bulmuslar takarsa sıgmazlar dıye takmamıslşardır nede olsa cocugun ezilmesi lazım araada......:farao: :)

bu resme daha kaç kere bakıcaz bu kaçıncı yaaaa...
iki kişi raya karbon koymuş ne var...:queen: :queen:

Ya olayları abrtma huyumuz var zaten. Bu da Türk olduğumuzun göstergesi. Bende Antalya'da motosikletimle biryer gittiğim zamanlar Alman turistler başına toplanıp "AAA BMW" falan diye 15 dakika inceliyorlardı. Aslında antika sayılacak bir motosikleti parasızlıktan ucuz olduğu için almıştım! Bu insanları yeriyoruz belki yanlış iş yapıyolar diye ama en azından tedbir almaya çalışmış kask falan takmış belki kenardan yavaş yavaş gitmeye çalışıyo. Adamın araba alacak parası varmı yokmu diye soranınız yok. Bütün bu acaiplikler yokluktan oluyor bunuda unutmayalım. Yokluktan dolayı burası çin malı motosiklet cenneti oldu. Kaçımız Avrupa yada Japon motoru alabiliyoruz? Çin malı motosikleti olanlar Honda BMW yda Harley istemedikleri yada bunları beğenmedikleri için mi çin malı alıyolar? O zaman eleştirirken kantarın topuzunu kaçırıpta vay napıyo bunlar Türk işte nolacak gibi polemiklere de girmeyelim İnşallah bizde de bir gün her ailenin otomobil alacak parası olur; inşallah birgün bizde 12 saatlik yola otobüsle değil uçakla gidecek hale geliriz; inşallah bizde bir gün vs.vs....

arkadaşlar ben bu fotoğrafı türk-yabancı muhabbetine girilmesi için koymadım.ayrıca eleştirmek ya da dalga geçmek için de koymadım...
yurdum insanı dedim çünkü her yerde olduğu gibi ülkemizde de sık sık görülüyor bu tür gariplikler...
motosiklet ile alakalı traji-komik bi resim hepsi bu...
daha önce var olduğunu veya görülmüş bir foto olduğunu bilsem elbette koymazdım...
görmeyenler de görmüş olsun ne var ki bun da...:)

Zaten kimse dalga geçmiyor ama gerçektede bence bunlar Türk değildir

:bounce: ::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam:: :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhahahahahahahah:cat:

adam çıplak bedeninde güneşin kavurucu sıcağını hissetmek istemiş. karısı da çocuüu düşmesin diye ikisinin arasına koymuş( kadındaki çanta aynı zamanda airbag görevinde). kasklarbu durumda güzel bir aksesuar olmuş. yanlız o çocuk nasıl nefes alıyor hayret ama onada bir çözüm bulunur elbet... :cat: devam et abicim... :queen:

Yaw bizim o havlu olarak gödüğümüz çocuğun eteği filan olmasın :p :cherry:

ARAKADAŞLAR YANLIŞ DÜŞÜNÜYO SUNUZ YURDUM İNSANI HANİ ÇOK TECRÜBELİ HERŞEYİ BİLİR KUSURSUZDUR VE HİÇ KAZA YAPMAZ YA İŞTE AŞIRI RÜZGAR GELMESİN YÜZÜNÜ KAPATIVERMİŞ HAY ALLAHIM BU RESİMLERİ GÖRDÜKÇE SİNİR HASTASI OLACAM YAW LANET OLSUN BÖYLE BEYİNE ULAN AYI OĞLU AYI HİÇMİ KAFAN ÇALIŞMIYO DÜŞÜNCE İLK NERENİ VURACAN KAFANIMI KUSURA BAKMAYIN VALLAHİ ÇOK SİNİRLENDİM::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::ranntign ::eek:uups:: ::eek:uups:: ::rantinp: ::rantinp: ::evil:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

got - goback arasına sıkışmış bi bebek var. Kasksız havlu korumalı

Saglam kafa saglam vucutta bulunur derler ... Adam sadece basını onemsiyormus ...:p

Göksel, iyi bir yorum yapmış, işin komedisi bu tabii, ama bizim gibi memleketlerde kültür ve eğitim eksikliği bağlamında insan hayatı da hep ucuz olmuştur. İşin komik ya da acı tarafı ise bizim kendi hayatımıza değer vermeyişimiz sanırım.

Gerçi buna benzer görüntüleri batılı ülkelerin salak gençleri de sergiliyor üstelikte race motorlarla. Demek ki bizdeki kadar olmasa da dünyanın her yerinde cahil adam çıkıyor.

bunu görmüştük daha öncelerde şaşırmadım ama umarım çocuk yaşıyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar