Uzaydan Dünyaya Atlıyacak.Canlı izleyin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugünlük iptal oldu, yarına... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
redbull çaktırmıyor ama bilinirliğini arttırarak çok farklı atak yapacak bence.Gidişat sadece spor alanında değil.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
kaç metreden yada kaç bin ft den atlıycak?

Motosikleti
'08 GTR 1400
120,000 feet / 36,576 metreden atlayacak... çok az kaldı

keşke içindeki adamında kamerayla bi görüntüsünü verselermiş çok merak ettim ne yapıyo acaba :queen:

Motosikleti
'08 GTR 1400
neyi bekliyor lan bu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

ben izlerken göstermemişlerdi :) adam yaşayacak mı peki? Ölür herhalde dayanamaz vücudu herhalde.

ölecek olsa böyle bir şey denenir mi :) gerek kıyafet gerekse basınç tarafında gerekli önlemler alınmıştır

neyi bekliyor lan bu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

ölecek olsa böyle bir şey denenir mi :) gerek kıyafet gerekse basınç tarafında gerekli önlemler alınmıştır

Ben sanmıyorum ölme ihtimalinin düşük olacağını. Büyük ihtimalle ölür bakalım görücez.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Ben sanmıyorum ölme ihtimalinin düşük olacağını. Büyük ihtimalle ölür bakalım görücez.

ölecek olsa vücudunun alışması için yavaş yavaş basıncı düşürmez, havayı soğutmazlardı... her şey hesapladıkları gibi olursa ölmeyecek; redbull ne zaman bir insanın ölümüne yol açacak bir şey denedi ve bunu tüm dünyaya canlı yayınladı? bir firma neden böyle bir şey yapsın, mantıklı düşünün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

bak bakayım ölmüş mü?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağ salim indi ve birşey olmadı.
Bizim gündemimizde Atilla Taş'ı incicilerin Yunanlı yapması var.Best Greek singer Athillas Thasos

la biz tuvalette deliği tutturamıyoruz, adam uzaydan hesapladığı yere atlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar