Uzay kafa YBR geri döndü

Beldeyama standard YBR modelinin yanında yeni versiyon YBR 125 City modelini piyasaya sürdü...Yuvarlak farlı standard YBR'den farklı olarak en büyük değişiklik daha önceki YBR modellerinde kullanılan ve uzay kafa diye tabir edilen far sinyal kombinasyonu olmuş...Motosiklette Beldeyama H 4 Uzun halojen farlar yeni tasarım siperlik aynalar ve stop lambası ,Tubeless lastikler , hava kanalları genişletilmiş yeni fren diskleri ve güçlendirilmiş fren kaliperleri , beş kollu jantlar , standard yan sehpa ile R1 tarzı arka sinyalleri yenilikler olarak ifade etmiş...Motosikletin tek silindirli 124 cc alttan egzantrikli 10 ps motorunda değişikliğe gidilmemiş gibi görünüyor... YBR serisinin yeni versiyonu YBR City 3525 Ytl fiyatla satışa sunulmuş...Standard YBR 3449 YTL fiyata satılmaya devam ediliyor...Tercihi kullanıcıların beğenisi belirleyecek gibi görünüyor...

Alıntı:http://www.beldeyama.com.tr/www/ybr125city.html

Son düzenleme:
ya nesi değiştide YENİ:mrgreen: DİYE BİDE PİYASAYA SÜRÜP KEKLİYOLAR MİLLETİ

hani yenilik,olsa olsa eskilik gelmiş ben 2004 te aldığımda aynıydı bu motor,hata rengi daha güzeldi..buarada hava girşi olarak ne kastedilmiş? deponn altındaki siyah şeylerse onların hava girişiyle pek alaksı olduğunu sanmıyorm,resmn makyaj yapıp fiyat arttırmışlar..

Son düzenleme:
Zaten büyük bi yenilik olsaydı adını YBR yapmazlardı yine. :) Ben sevdim bunu, özellikle 5 kol jant yakışmış...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzak Dursun..................

bence güsel olmus zaten 5 kollu jant eskiye göre daha güzel..sora halojen farlar bi ayrintida olsa güsel...pek bi fark yok zaten fiyattada öle pek bi fark yok...alsam yeniyi tercih ederdim...benim bildiim kadariyla ybr 125 de deişmişti yine 5 kollu jant ve siyah egzoz vardi baska bi ayrinti yoktu heralde bilgisi olan varmi???

--

bu city modeli çok hosuma gitmisti ama fiyatını bilmiyordum standart a göre fiyat uygun ama babam neticesinde aldıramıyorum o ayrı mesale.

ya hoş güzel motorda bana göre biraz daha sportif yapılabılır seklı hep aynı yani biraz daha değişik imaj verseler harıka olucak ama bu benim düşüncem farklı düşünenlere saygı duyarım

Yuvarlak far daha güzel..:)

Kesinlikle yuvarlak far çok daha hoş duruyor.Pazarlama hileleri işte ne yaparsınız.Ama neticede ybr.dir her türlü iş görür tipine bakılmaz nacizhane fikrim.Üzerindeyken zaten Tipini insan unutuyor ya...

bence dört dörtlük olmus,lütfen hiçbir zaman hangi marka olursa olsun kötülemeyelim yada yok böyle olsaydı yok şöyle olsaydı,ben buna kızıyorum işte,onu yapanlar yapmış,begenirse insan alır biner,mesela ben çok beğendim.ve en geç ağustos 15 te benimde bir ybr olacak,Allah herkesin gönlüne göre versin.bende ramzey 100 cup vardı dün sattım sırf ybr alabilmek için aylardır bekliyorum,ve iyikide almamısım:) city i görünce dahada bi güzel oldu.ve city alıyorum hemde kırmızı:)

bence dört dörtlük olmus,lütfen hiçbir zaman hangi marka olursa olsun kötülemeyelim yada yok böyle olsaydı yok şöyle olsaydı,ben buna kızıyorum işte,onu yapanlar yapmış,begenirse insan alır biner,mesela ben çok beğendim.ve en geç ağustos 15 te benimde bir ybr olacak,Allah herkesin gönlüne göre versin.bende ramzey 100 cup vardı dün sattım sırf ybr alabilmek için aylardır bekliyorum,ve iyikide almamısım:) city i görünce dahada bi güzel oldu.ve city alıyorum hemde kırmızı:)

Niye kızıyorsun ki sonuçta benim babamın oğlu yapmıyor yani yapsa bile beğenmediysem veya kötüyse kötüdür ve de üreticiler tüketicilerin nabzını tutarak üretiyor tasarlıyor herkes yapılan herşeyi beğense bence çok sıkıcı yaşanamayacak kadar sıkıcı olur herşey vede yeni model diye birşey olmaz.Kötülemek kısmına gelince kullanmadan mekaniğini kötülemeye bende karşıyım ancak tipine bakarak yani kullanım kısmı değilde dış görünüşü sonuçta tasarımı kötüyse kötüdür,o zaman kötülenir.Ybr city almış olabilirsin ama siz aldınız diye herkes süper motor bomba gibi acayip yakışıklı demek zorunda değil.Hayırlı olsun motorunuz

Ö.Z.€.R;1177300' Alıntı:
Uzay kafamı... Bana daha çok çin malı motosikletleri hatırlatıyor.

HEhe bende böyle bi yorum bekliyordum Yahuu zati çinliler ybr den kopya çekerek yapmıştı modellerini ybr nasıl çinlilere benzer:)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bende bu kafa ile YBR tipsiz duruyor. Yuvarlak sokak tarzi klasik far daha guzel.

Normal Ybr125 zaten city(şehir) için üretilmişti..

Nedense aklıma kuş serisi arabalar gelsi. Adam arabaya ne eklese yeni model diye kakalıyordu.
Merkezi kilit ekleyinde Doğan SL, otomatik cam ekleyince SLX, Klima ekleyince SXAK diye gidiyordu. Bu da ona benzemiş.

Stop lambasını keşke ledli yapsalardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar