- Konu Yazar
selam arkadaşlar
sitemizde kimler döğüşçü bi görelim bakalım
karate-do II.DAN
sitemizde kimler döğüşçü bi görelim bakalım
karate-do II.DAN
ben kickboks la uğraşıyodum ama bıraktım malum iş güç
kaskşart@ bende bıraktım
87 den 95 e kadar full karate çalıştıktan sonra
sitede bir yoklama yapalım dedim.bakalım kimlerden uçan tekme resimleri gelecek:mrgreen:
ben de 16 yıl taekwon do yaptım,
1996 dan beri siyah kuşaktayım
bu yakınlarda pek uğraşamıyorum ama antranörlük belgesi alıcam herhalde daha kopamadım teakwondo dan
suleymankadar musabaka yaptık çorlu,çerkezköy falan mutlaka görmüş olmam lazım seni.
spor herzaman guzeldır fakat ilerlenan yaslarda pek fazla vakit ayiramyosun spora isten,benim yaptım en buyuk spor motorumu ayaktan calıstırmak,fakat en estetik spor fung-fu haricinde taekwon-do oda bana gore...
tam diyecektim yeni bir stilmi, gördüğüm kadarı ile vurma deyilde daha çok bilek hareketleri ile savunmaya dayalı, yani aiki-do gibi
yani :mrgreen: dayak yemeden dövme öğrenilirmi:mrgreen: öyle bayan arkadaşlar vardıki karşısında ciddi olarak zorlanıyorduk.ama o hale gelene kadar onlarda bizim dayağımızı yediler bayağı:cherry: yani sen az dayak yemişsin bence:queen:lise sonda karate ye gittim ii şeyler öğrendim ama öğrenene kadar da dayakta yedim fenalaştım pis hoca nasıl vuruyordu be tabi artık bıraktım
illaki okinawa+hirokazu kanazawa sensei:cat: .tabi en son hatırladığım almanya millisini çalıştırıyordu
cengizim önce olayı söylemeyi geliştirmen lazım:karete deyil---KA RA TE--- yani rete deyil rateyaw gürsel abi alt yapı var gel öret şu kareteyi diyorum yok diyosun ama olmazki böyle yaw![]()
daha aikidocu çıkacaktır eminimGaliba forumda tek aikido yapan, daha doğrusu öğrenen benim (shodan'a kadar yapıyorum yok![]()
yani şimdi yürüyemiyormusun:silent: anlayamadım.şu an kalıcı olarak rahatsızlık devam ediyormu.e balığı nasıl çekiyorsun babaçim:cyclopsan2 yıl kick box yaptım,ozamanlar federasyonu ve resmiyeti olmadığı için hocamız bizi tae kwon do'ya aldı.
6 yıllık bir sürede bir türlü siyah kemeri alamadım,ya sınav şehir dışındaydı,yada ben.
96 senesinde biz kaza sonucu sol bacağımdaki tüm adaleler koptu.
sonuçta şuan futbol oynasam bile yürüyemiyorumale:
spor herzaman guzeldır fakat ilerlenan yaslarda pek fazla vakit ayiramyosun spora isten
cengizim önce olayı söylemeyi geliştirmen lazım:karete deyil---KA RA TE--- yani rete deyil ratesonra iş dayak nasıl yenir kısmına geçer:queen: