Uzak Mesafeye Motor Gönderimini Nasıl Yapabiliriz.

Bildiğimiz üzere ilk akla gelen bi otobüse atıp götürmek.Ancak otobüsün içinde sallanıp düşüp grenajları aynası ne varsa kırılabiliyo hasar görüyo.

Kargoyla da gönderene kadar bikaç ufak modelinin sıfırını alabiliriz,pahalı. (ortalama ne kadar tutar bilen varsa?)

Benim ihtiyacım Daelim S3 ADVANCE için..

Bu problemi nasıl çözebiliriz acaba fikirlerinize talibim. :)

Kuzenim Mersin'den Istanbul'a gelen bir kamyoncuyla anlasmisti. 3-4 yil kadar once 100 veya 150 tl falandi galiba

2 sene önce ramzey qm250'yi otobüsle istanbula göndermiştim. 200 tl almışlardı.

bu sekilde iki hafta önce motoru tasidim, yerinden bile kimildamamis..

Daelim1.jpg

Bu, onun gibi durmaz,kolay yatar diye düşündük. Farklı yolları arayalım dedik.

Arkadas da risin 125 tasıdı kırıldı orası burası , tedirginlik yarattı. :(

daha önce bu şekilde motosiklet yüklemiş birisi le yükleyin üstten bağlasınlar bişey olmaz...

http://www.motoizm.com/motosiklet-nakliyesi/

sanırım ucuz yolu yok. Otobüs uğraşlı iş ,yollarken ben olmayacagımdan olmaz.
teşekkür ederim hepinize.

PTT Kargo ile Çanakkale'den Artvin'e 200 lira gibi bir rakama skutır gönderilmişti. Varıp bir sormanızda fayda var en yakın PTT kargoya.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ücreti mukabilinde adresten alır adrese teslim ederim, sürerek. :flower:

Bulunduğunuz ilde taşımacılık için bulunan nakliye ambarları vardır. İnternettende araştırarak bulabilirsiniz kamyonlarla taşımacılık yapıyorlar herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum..

Böyle parça yükler için en iyi ve hesaplı çözüm ambara vermektir. Her ilde muhakkak bir ambar vardır. Motosikletler bayiye gelirken ahşap kasa içinde geliyor. 12 adet keresteyle bir küp yapıp motosikleti kerestelere sağlamca bağlayıp bu şekilde ambara yükleyebilirsiniz.

Bulunduğunuz ilde taşımacılık için bulunan nakliye ambarları vardır. İnternettende araştırarak bulabilirsiniz kamyonlarla taşımacılık yapıyorlar herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum..

Böyle parça yükler için en iyi ve hesaplı çözüm ambara vermektir. Her ilde muhakkak bir ambar vardır. Motosikletler bayiye gelirken ahşap kasa içinde geliyor. 12 adet keresteyle bir küp yapıp motosikleti kerestelere sağlamca bağlayıp bu şekilde ambara yükleyebilirsiniz.

nakliyeleri yokladım en ucuz 350 ye indiler. ambar için benim göndermem lazım ki ilgilenebileyim , orda gönderecek kişi için ugraş olacak araştıracak kasayı ambara götürecek fln. yattı gibi duruyo bnm iş.
hem risk büyük , otobüsle yanında gelen yok bi molada alıp gitseler kime ne isbatlarım , ambar aracına binen de olmayacak ben almamışım gardeşim dese kime ne diyebilirim :D

merhaba. yaklaşık 3 hafta önce kaza yaptım ufak tefek sıkıntılar derken psikolojim bozuldu kazada karşı taraf vefat etti. bu yüzden biraz hava değişikliği almak için şehir dışına çıkmakararı aldım. konyadan amasyaya gözüm yemedi sürerek gitmeyi daha doğrusu korktum. daha önce muavinlik yaptığım halde bi otobüste taşıtamadım o kadar tanıdık olmasına rağmen. ambarcıları gezdim parsiyel taşımaya 350 tl istediler. kargo sirketlerini gezdim %99 malesef motorlu taşıt taşıyamıyoruz dediler. en son ups kargo ile konuştum taşırız dediler. adamların tek istediği motoru kapalı bi kutuya koy. şu an ki mesleğim mobilyacı olduğundan 8 mm sunta ile kapattım tamamen hem hafif olur diye. dükkanın önünden geldiler aldırlar yüklediler. kargo 2 gün sonra adrese teslim edilir dediler. bende otobüs ile bindim amasyaya gittim evde akrabalarla otururken kargo 2. gün geldi kpıya indirdiler sapasağlam gittiler. ücret 170 tl motor kuba 170f

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar