Her toplumda o topluma özgü ancak diğer toplumlara iğrenç gelecek yeme alışkanlıkları vardır bizde yokmu sanıyosunuz ....Başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşarak örnek vereyim....
Akşam dükkanı geç kapadığımız için (tükkan barlar sokağında normal kapama saati 05:00) genelde tek açık yer olan çorbacılara gideriz malum işkembe olayı

İşte yine öyle bir akşam gittik oturduk sipariş verdik 3-4 kişiyiz....
Neyse yan masaya 2 ingiliz hatun geldi.... Amaçları atıştırmak değil çeşitli iğrençlikler yapıp insanların midesini bulandırmak.....Biri parmağını burnuna sokuyo öbürü gaz çıkarıyo falan gibi sarhoş ingiliz iğrençlikleri.....
Belli bir süre dayandık ama dakikalar geçtikçe dahada iğrenç şeyler yapmaya başladılar (hata)... Artık cezanın kesilme vakti geldi ....:cat:
garsonu çağırdım abi benim çorba iptal yerine ayıklanmamış tam kelle getir masada ayıklayacam dedim ....(cezanın bölesi de olamaz betam türk usulü )
Neyse kelle geldi masaya kondu ..... Kızlar kelleye öle bir bakıyo ki sanırsın bir uzaylıyı pişirip masaya koyduk.... Döndüm kızlara buyrun beraber yiyelim gibilerden bir hareket yaptım inanın
NO diyemediler hatta cevap bile veremediler merakla takip ediyolar nolcek diye...
çatalı cart diye gözlerden birine batırdım şöle bir kıvırdım damarlar sinirler falan sarkarak çıktı yerinden sora attım azıma .....
Kızlkardan biri direk masaya diğeride tuvalete giderken yola kustu......
yazıdan çıkan sonuç asla başka bir ülkede iğrençlik yapmaya çalıçmayın ... el oğlu öle bişi yaparki yıllarca unutamazsın :cherry:
işte size bu ne kadar iğrenç geliyosa onlarada bizim kelle , şirden, işkembe öyle iğrenç geliyo............:bounce: