Uyuyamıyorum... :)

Selamun Aleyküm Abilerim , ablalarım ve kardeşlerim Adım Karani yaş 24 İstanbulda yaşamakta olup Elektrik Söktöründe Çalışmaktayım.. Yıllardır hayalini kurduğum ss motorların HASTASIYIMM:mrgreen::mrgreen: yaklaşık 4 yıldır (Universite başlangıcından iş hayatına atılıncaya kadar) foruma üye olmadan sizlerin tavsiyelerinizi ve tecrübeli bilgilerinizi okuyucu olarak takip ettim. ve artık motor alma zamanı gelmiştir diye düşünüyorum :) Başlangıç motorum olacagı için CBR 250r Almayı düşünüyorum. Neden 125r ile başlamadığımı sorarsanız (1,82 boy - 140 Kiloyumda ondan :) ) bu kiloda 250r a binmekte sakınca varmıdır :pale: :silent: ss motor tutkum oldugu için günlerdir birşey yemiyorum :cherry: Zayıflicam kafaya koydum :queen: Daha önce 1 defa otomatik vitesli scooter kullandım , 1-2 turda vitesli sürmüştüm.. denge problemi yok 4 tekerdede iyiyimdir. Kiloma karşı olarak motor sürme ile alakalı tavsiyelerinizi de bekliyorum :) (Hevesimi kırmayında :flower:) Konu başlığına gelirsek Günlerdir gece 4 den aşağı uyuyamıyorum motor rüyama girmeye basladı :mrgreen: şansımada Önümüz kış motoru Şimdimi Almalıyım yoksa motor sezonumu almakta fayda vardır. ? (Sıfır alacağım)

Saygılar ve sevgilerimle
Karani

Öncelikle hoşgeldiniz. Uykusuz kalmaya devam edeceksiniz, şimdi alın gitsin. 4-5 ay uykusuz geçmez. :)
Simdiden hayırlı olsun.

doğru diyosun uykusuz kalmaktan iyidir :D üstüne biner bir iki marşa basarım :D

ben sıfır km motor fiyatlarında çok büyük mevsim farklı görmedim genelde € endeksli fiyat veriyorlar € yüksek olduğu için şu an zaten fiyatlar yüksek.
Tespitim --> Geçen sene ağustosta 3.500 tlye aldığım sym fiddle aynı kasa motorun sıfırına şimdi 3.950 fiyat çekiyorlar en aşağıda 3.750 veren duydum.
+ plaka ile 4.000 i geçiyor benim aldığım 3.500 plaka dahil fiyattı.

hoşgeldin Karani .
hiç düşünme al bin CBR250R iyi bir tercih ikinci el de de rahat satarsın. Hyosung GT250R da tavsiye ederim .

Bende boy olduğu için biraz topluyum gene şükretmek lazım :D:D

Bende boy olduğu için biraz topluyum gene şükretmek lazım :D:D
140 diyince şuurumu kaybettim ama boy var sende .
ben sana şunu söylim bir at bir beygir :p
seni her motor taşır . yani CBF 150 yi bile bey gibi kullanırsın .
bence racing gerçekten racing istiyosan Hyosung GT250R gerçek bir racing havasındadır .

bu arada;
sağlık fit olmak spor sağlıklı beslenme konusunda UZMANIM .
açık diyorum . ve bedavayım :)
sadece bir sorum var .
konu ile alakasız ama kilo vermek istiyor musun ? cevaplar mısın lütfen

140 diyince şuurumu kaybettim ama boy var sende .
ben sana şunu söylim bir at bir beygir :p
seni her motor taşır . yani CBF 150 yi bile bey gibi kullanırsın .
bence racing gerçekten racing istiyosan Hyosung GT250R gerçek bir racing havasındadır .

bu arada;
sağlık fit olmak spor sağlıklı beslenme konusunda UZMANIM .
açık diyorum . ve bedavayım :)
sadece bir sorum var .
konu ile alakasız ama kilo vermek istiyor musun ? cevaplar mısın lütfen

Sizce ? Bekar yasıyorum evde 1 odayı spor tesisine çevirdim resmen :D

Sizce ? Bekar yasıyorum evde 1 odayı spor tesisine çevirdim resmen :D

valla helal olsun demek ki sadece bir koç a ihityaç var .
teknik çok basit . ben vaktiyle 115 kg dan 85 e inmeyi başarmış biri olarak yazıyorum boy:188 . süre 3 ay . ayda 10 kg gibi inanılmaz bir rakam. şimdi yine 100 üzeriyim ama kas olarak çünkü body building ve boks la ilgileniyorum .

Öyle karmaşık program falan yazmayacağım . diyet programı da yazmayacağım .
çok basit 5 kural yazacağım :
1) cips,kola,çikolata ,ekmek, hariç istediğini yemek serbest
2) öğünlerde normalde yediğinin yarısına geldiğinde bırak
3) body salonuna minimum 3 aylık üyelik ve en az gün aşırı antrenman. hergün yapabiliyorsan ne ala .
4) antrenmanlar gece 22:00 dan sonra olacak minimum 30 dk ağırlık ve 30 dk cardio ( koşu bandı , bisiklet, uzay yürüyüşü vs ) toplam 1 saat
5) antrenman sonrası hiçbirşey yemeden yatışa geçeceksin .

bu program emocan diyet programıdır . onca kitap , koç, uzman, doktora para vermeye gerek yok .
işin özü bu dostum .
ayda 5kg kesin, 10kg a kadar da verme şasnsın var .
insan vücudu bir makina bunu unutma . ve fazla yakıta boğuyorsun. insan vücudu yüzbinlerce yıl boyunca gıda ya erişim çok zor olarak evrimleşmiş ve gıda fazlası oldu mu aman depolayım da yarın işime yarasın olarak proglamlaşmış.
son 100 yıldır üretilern buzdolabı ve kapitalist gıda pazarlama teknolojisi sayesinde. bir tavuğu kesmekten tüylerini haşlayıp yolmaktan iç organlarını çıkarıp pişirmeye hazır hale getirmekten aciz insanların migrostan alıp evde kızartıp yemesine henüz adapte olamamış evirmleşlememiştir .
yani bundan bir 10.000 yıl sora muhtemelen insan vücudu yağ depolama özelliğini genetik olarak yok edebilir. amaşimdi değil .
ozaman ne yapacağız ? ihtiyaç fazlası Gıda yı tüketmeyeceğiz .
kilo vermek için ise ihitayçtan az gıdayıo tüketeceğiz ki stoklardaki yağ yakılsın.
bunu da aç gezerek ve karaciğeri mahvederek insülin kan şekeri değerlerini mahvederek yapmayacağız .
düzenli benzin alacağız ama günlük tüketimden az alacağız .
yani yağdan yakacağız .
inzan vücudu anterenman zonrası yağ yakımına devam eder .
bunun en ideal zamanı ise uykudur .
bilinenin aksine akşam yemeden yatarsanız uykuda kilo verirsiniz.
bu durumda şöyle diyelim .
yatmadan önce çok yoğun antrenman + cardio yaparsanız gece sabaha kadar yağ yakarsınız :)
sizin yaşlarınızda lay lay lom olabilir ama unutmayın zaman hızlı geçiyor .
neden şimdi hemen değil ?
neyi erteliyoruz ?
30 yaş üstü kilo vermek inan çok çok daha zor .
unutma şu anda sadece yediğini keserek bazal metabolizmanın hızı ile bile kilo verebilirsin .
Kısaca Eye of the Tiger.
kilolu olmak zorunda değilsin .
ver gitsinnnnnnnnnn dostummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :cat:

Etkileyici bir yazı :) Aslında bu motor sevdam ile beraber bu söylediklerini yapmaya basladım hemen hemende uyuyor yaptıklarımla söylediklerin :)

Etkileyici bir yazı :) Aslında bu motor sevdam ile beraber bu söylediklerini yapmaya basladım hemen hemende uyuyor yaptıklarımla söylediklerin :)

bravo hadi hayırlısı:cat:

Bu arada , Cbr250R mi hyosung GT250R mı dersen ben şahsen Hyo tercih ederim bana daha heybetli geliyor .
gidon gerçek bir racing gibi aşağıda ,ön teker çift kaliper çift disk, arka teker daha kalın . çift silindir v motor .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sigara iç abi kilo almassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar