Sizce ? Bekar yasıyorum evde 1 odayı spor tesisine çevirdim resmen
valla helal olsun demek ki sadece bir koç a ihityaç var .
teknik çok basit . ben vaktiyle 115 kg dan 85 e inmeyi başarmış biri olarak yazıyorum boy:188 . süre 3 ay . ayda 10 kg gibi inanılmaz bir rakam. şimdi yine 100 üzeriyim ama kas olarak çünkü body building ve boks la ilgileniyorum .
Öyle karmaşık program falan yazmayacağım . diyet programı da yazmayacağım .
çok basit 5 kural yazacağım :
1) cips,kola,çikolata ,ekmek, hariç istediğini yemek serbest
2) öğünlerde normalde yediğinin yarısına geldiğinde bırak
3) body salonuna minimum 3 aylık üyelik ve en az gün aşırı antrenman. hergün yapabiliyorsan ne ala .
4) antrenmanlar gece 22:00 dan sonra olacak minimum 30 dk ağırlık ve 30 dk cardio ( koşu bandı , bisiklet, uzay yürüyüşü vs ) toplam 1 saat
5) antrenman sonrası hiçbirşey yemeden yatışa geçeceksin .
bu program emocan diyet programıdır . onca kitap , koç, uzman, doktora para vermeye gerek yok .
işin özü bu dostum .
ayda 5kg kesin, 10kg a kadar da verme şasnsın var .
insan vücudu bir makina bunu unutma . ve fazla yakıta boğuyorsun. insan vücudu yüzbinlerce yıl boyunca gıda ya erişim çok zor olarak evrimleşmiş ve gıda fazlası oldu mu aman depolayım da yarın işime yarasın olarak proglamlaşmış.
son 100 yıldır üretilern buzdolabı ve kapitalist gıda pazarlama teknolojisi sayesinde. bir tavuğu kesmekten tüylerini haşlayıp yolmaktan iç organlarını çıkarıp pişirmeye hazır hale getirmekten aciz insanların migrostan alıp evde kızartıp yemesine henüz adapte olamamış evirmleşlememiştir .
yani bundan bir 10.000 yıl sora muhtemelen insan vücudu yağ depolama özelliğini genetik olarak yok edebilir. amaşimdi değil .
ozaman ne yapacağız ? ihtiyaç fazlası Gıda yı tüketmeyeceğiz .
kilo vermek için ise ihitayçtan az gıdayıo tüketeceğiz ki stoklardaki yağ yakılsın.
bunu da aç gezerek ve karaciğeri mahvederek insülin kan şekeri değerlerini mahvederek yapmayacağız .
düzenli benzin alacağız ama günlük tüketimden az alacağız .
yani yağdan yakacağız .
inzan vücudu anterenman zonrası yağ yakımına devam eder .
bunun en ideal zamanı ise uykudur .
bilinenin aksine akşam yemeden yatarsanız uykuda kilo verirsiniz.
bu durumda şöyle diyelim .
yatmadan önce çok yoğun antrenman + cardio yaparsanız gece sabaha kadar yağ yakarsınız

sizin yaşlarınızda lay lay lom olabilir ama unutmayın zaman hızlı geçiyor .
neden şimdi hemen değil ?
neyi erteliyoruz ?
30 yaş üstü kilo vermek inan çok çok daha zor .
unutma şu anda sadece yediğini keserek bazal metabolizmanın hızı ile bile kilo verebilirsin .
Kısaca Eye of the Tiger.
kilolu olmak zorunda değilsin .
ver gitsinnnnnnnnnn dostummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :cat: