Uykuyu kacirmak icin ne önerirsiniz

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
dogru c vitamini uyku dagitir.

Berk bu en basit ve en etkili yöntem galiba diger arkadaslarda tavsiye etti ilk firsatta deniyorum :)

yeme-içme ile ilgili önerilerin hepsini denerseniz istemeseniz bile o sizi ayakda pardon wc de tutar...:queen::queen:

kola iyi :) sen bir dene merak etme yan etkisi yok motorla gece yolculuğu yaptığım zamanlarda mağazada sayım olduğunda kullandığım bir yöntem akşam 7-8 arası iç sabaha kadar en aşşağı 10 kadar uyumazsın :) en azından bende öyle oluyordu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Zodium, Sizin oralarda yeni fay hattı belirlenmiş haberin olsun. 7 üzerinde etki yaparmıŞ:pl:

3 gündür 5lerde 6 larda yatıyorum :) uyumak isteyince uyuyorsun istemyince uyumuyorsun :)

abi şu an kola+türk kavesini deniyorum erinmedim evden 100metre ilerdeki markete gidip kahve ve kola aldım şimdide karıştırdım içmeye başladım 2. bardağımı içiyorum yan etkisi kabızlık bilginize....

ben bütün gece uyumuyorum mesela. Meslek icbı:) gündüzleri uyuyom.

Dalga geçmeyin ama elma. Bir araştırma vardı, orda elmanın kahveden daha fazla uykuyu kaçırdığı yazıyordu. Denemek gerek. :)

eğer reflü veya başka mide problemin varsa portakal veya elma ye zaten yaktığı için uyuyamıyosun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar