Uykuyu kacirmak icin ne önerirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaslar bugün sabaha kadar disardayim uyumamam lazim neler uykuyu acar cay ve kahve alternatiflerinden baska.

uymaman gerekiyorsa kafana fazla uykuyu takma..
normal yapman gereken işlerle ilgilen.. imkanın varsa açık hava iyi gelir..
çok masa başı durursan gece sana ızdırap olur..istersen burn iç 2 tane belli aralıklarla

uykunun bastırdığı belli saatler var zaten,o anlarda dayanabilirsen sabaha kadar ayaktasın :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
bütün önerileri degerlendirecegim (hatun olayi haric :) :) )

Müzik uykuyu kaçırır tabi hareketli ama insandan insana değişir benim uykumu müzik kaçırıyor :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
müzik bende ters tepki yapiyor malesef :(

ulker_actions-330x248.jpg

kolanın içerisine 1 çay kaşığı türk kahvesi yada nescafe at iç sabaha kadar yerinde duramazsın :p

Not: sınav zamanları bol bol uygulayarak 1 hafta hiç uyumadığım oldu tabi sonraki 2 günde uyanamadım orası ayrı :)

Son düzenleme:
Masa başında oturacaksanız elbet uyuyacaksınız. Televizyon izleyerek, müzik dinleyerek oturacaksanız mutlaka bir yerde film kopuyor. Bilgisayar oyunu gibi sürekli aktif olarak beyninizi çalıştıracak faaliyet içinde bulunursanız gün doğumunu görebilirsiniz.

Masa başında değilseniz. İşiniz daha kolay

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
motora binin...:bestmt:

iradeniz güçlü olması gerekir ben pc başından staj doyassı için 24 saat uyumadığımı biliyorum yaptığım sadece kendimi uyanık kalmaya şartlandırmak başka etkili bir yöntemde her zaman temiz hava mümkünse soğuk suyla el, yüz ve enseleri ıslatmak.

Efedrin, aspirin, kahve karıştırıp iç, ama fazla karıştırırsan çarpıntı yapabilir, çok az alman gerek. Güçlü gelir, dışarda olduğunu söylemiştin, koşturur durursun bir o yana, bir bu yana bu karışımı alırsan. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
önerileri not aldim saglam yöntemler var yalniz uyguladigimiz zaman fezaya ucmayalim :) :)

1 kutu kolaya 1 tatlı kasıgı turk kahvesı koy ama kahveyı pişirme direk toz olucak :p karıştır kolayla dik kafaya garanti uyumazsın ben uzun yola gidiceğim zamanlar böyle yapıyordum gerçekten işe yarıyor

Sofor bir arkadasim ozellikle memlekete araba ile giderken limon,grapefruit yiyiyorum uykuyu aciyor demisti ama hic denemedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sofor bir arkadasim ozellikle memlekete araba ile giderken limon,grapefruit yiyiyorum uykuyu aciyor demisti ama hic denemedim.

dogru c vitamini uyku dagitir.

Berk bu en basit ve en etkili yöntem galiba diger arkadaslarda tavsiye etti ilk firsatta deniyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar