Uygun fiyatlı garaj arıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar şişli civarında motorumu bırakabileceğim uygun fiyata garaj arıyorum.

Ben mecidiyeköyde oturuyorum burada sorduklarım 65ytl -75ytl civarında bana fazla geldi.
Uzaklığı çok da önemli değil iki motorum var birisini sadece hafta sonları kullanıyorum, yani küçük motorlar garaja gider gelirim.

kardeş kusura bakma ama msj görünce gülmekten kendimi alamadım valla helal bulun :cyclopsaninşlll:):mrgreen::cherry::queen:

kardeş kusura bakma ama msj görünce gülmekten kendimi alamadım valla helal bulun :cyclopsaninşlll:):mrgreen::cherry::queen:

hemşo boşwer ya böle farklı ideolojide insanların mezhep ve aynı maddi ımkansızlıkları feodalıter toplumu bozmaktadır onlarda bu vatanın evlatları napalım ank olsa ben kıyak gecerdım viza kartla:farao:

bagcılarda 40 ytl kapalı otoparklar sızın orada neden o kadar fazla anlayamadım... yada bir branda al alarm takdır bırde calınmasına karsı sıgorta yaptır.
sigorta 6 aylık 30 ytl
branda 40 ytl
alarm 50 ytl
bıldıgım kadarıyla.

Nasıl yani?30 ytl vereceğiz ve de motor 6 aylığına çalınmaya karşı sigortalı mı olacak?

yada gel bızım arsaya park et sen etrafı çitlerle cevrılı buarada anahtarı bırakırsın tur atarım motorla:mrgreen:

merkezi yerlerde ortalama 75 söyliyim, normal fiyatlar sana verilenler.

Walla gel benim dükkana koy 50 liranı alırım :cherry:

Bende iki motor var onlar için bi dükkan tuttum tam evimin karşısı.

Yakin olanlar faydalanabilir. YTL mukabilinde:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Walla gel benim dükkana koy 50 liranı alırım :cherry:

Bende iki motor var onlar için bi dükkan tuttum tam evimin karşısı.

Yakin olanlar faydalanabilir. YTL mukabilinde:cherry:

hocam sen şimdi 2 motor için dükkanmı kiraladın.

Arkadaşlar sigorta fiyatında yanlışınız var bilginize 1500 ytl fiyatı olan mondial 151 rs için 450 ytl 1 yıllık kasko tutarı :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun çok yardımcı oldunuz, sizi güldürdümse ne mutlu bana.
Bir arkadaşımın iş yerinin garajına koyduk motoru üstelik ücretsiz olarak, ayrca kasko fiyatı 2300 ytl

Sağolun çok yardımcı oldunuz, sizi güldürdümse ne mutlu bana.
Bir arkadaşımın iş yerinin garajına koyduk motoru üstelik ücretsiz olarak, ayrca kasko fiyatı 2300 ytl
bence zaten o motorlar garjda duruyordu sen araştırma yaptın desek:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar