Üyelerin Kan Grupları

WEB'DE yapılan en basit aramada, bu başlıkta yazılan özel bilgiler görülmekte.

Son düzenleme:
evet benimkide A RH + herkese kazasiz günler

hop unuttum Cep:0533 511 46 77 --- 0536 718 27 08

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayin ModeratÖrlerİmİz LÜtfen Lİstenİn GÜncellenmesİ İÇİn Gereklİ İŞlemlerİ BaŞlatiniz...

Tuğrul Bey merhabalar,nasılsınız? ben de 43 yaşından sonra motorsikletime kavuştum:) artık bir an evvel almak caiz olmuştu deyim yerindeyse.zira yolda ,ışıklarda gördüğüm motorculardan izin isteyip motorlarını incelemek için kendilerinden ricada bulunuyordum.yani vaziyet bu kadar vahimdi:) Efendim bendeniz öğrencilik yıllarımda yıllarca derslerimde uçak,otomobil ve motor resmi çizerek derslerime konsantre olamıyordum.çok şükür iyi kötü eğitimimi tamamlayıp -tabirimi mazur görünüz- nihayet bir baltaya sap olabildim.çoluğa çocuğa kavuştum.bu kez başka sorumluluklar- takdir edersiniz ki -hasıl oldu.yıllar süratle geçti ve ben hep motor kavramını içim sızlayarak erteledim.geçen mart ayında bir cruiser edindim.200 'ün üzerindeki ağırlıyla bu metal eseri hemen sözümona kullanmaya başladım.hemen akabinde kuşkusuz tehlikeler atlattım.yılmadım.kursa gittim azmettim sonunda işime gidip gelecek kadar acemiliğimi birazcık giderdim.hala acemiyim elbette.motorumu kış nedeniyle kitledim.ancak sabahtan akşama kadar aklımın en aydınlık köşesinde.projektörleri 24 saat açık:) internette motorla ilgili tüm münazaralar sair gibi sitelerde kayboluyorum.gençleri seviyor kolluyor onlarla olmaktan enerji depoluyorum.onlara zat-ı aliniz gibi muhtemelen- toleransın ufuklarını açıyorum.ancak her durumda ,özellikle motor aleminde yaşıtım yada sizin gibi ;yaşı gereği ağabeylerimize de tıpkı iyi bir yemeğin üzerine alınan tok türk kahvesi gibi ihtiyaç duyuyorum.Efendim bizim yaşımız rüşd yaşı malumunuz.eskiler ahiretlik derler.Ankara 'da bizim kuşaktan bir grup oluşturamadım.mutlaka biryerlerde ekabir tabir ettiğimiz değerli yaşıtlarımız ,ağabeylerimiz vardır.moturunuzu hemen google da inceledim.58 sınıfından bir sanat eseri.insan muhayyilesinin estetik bir tezahürü.selesinden bloğuna kadar direkt olarak bireyi o enfes beşeriyetin önplanda olduğu iklime götürüyor.internette ,özellikle karmaşık sitelerde biraz yeteneksizim.şu aşamada mesaj kutumdan gelen giden mesajları kolay takip edebiliyorum.galiba biraz kabiliyetsizim.tukokten sanırım sizin hotmail adresiniz.ancak yine de size böyle genel bir ortamdan ulaşmak istedim rahatsız etmemek için.umarım mesajım elinize ulaşır tanışmaktan kıvanç duyarım.saygılarımla

esat tuncer 0 RH + pozitif
inş. allah nasip etmes
::stretche ::stretche ::stretche ::stretche ::stretche ::stretche ::stretche

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AB Rh+ Cem Taşdelen 05369710596 İst./Acıbadem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar