Üyelerin Kan Grupları

Benim de A Rh Pozitif telefon numaram 551 703 61 36. Çiğlide oturuyorum kim için ne zaman lazım olursa her zaman yardımcı olurum. Ayrıca Lifespeed arkadaşın açtığı konuyu geliştirip bütün üyelerle birlikte bir liste yaparak listeyi her İzmir MT üyesi cüzdanında taşırsa zor durumda, ani gelişen herhangi bir ihtiyaçta yanımızda hazır bulunur. Hatta bütün illerden MT gruplarına böyle bir konuyu önermeliyiz gibi geliyor.

Benim de A Rh Pozitif telefon numaram 551 703 61 36. Çiğlide oturuyorum kim için ne zaman lazım olursa her zaman yardımcı olurum. Ayrıca Lifespeed arkadaşın açtığı konuyu geliştirip bütün üyelerle birlikte bir liste yaparak listeyi her İzmir MT üyesi cüzdanında taşırsa zor durumda, ani gelişen herhangi bir ihtiyaçta yanımızda hazır bulunur. Hatta bütün illerden MT gruplarına böyle bir konuyu önermeliyiz gibi geliyor.

İyi düşündün kardeşim. Liste iyi fikir. Konuyu (İzmir İl Temsilcisi) CEM. beye iletmek lazım. O dağıtabilir herkeze bu haberi.

Anlayışınız için, alnından öpülesi bir arkadaşsınız.
Ne deyim ki, yaşayın, siz ve sizin gibi adamlar.

merhabalar ,
emre pamuk izmir kan grubum 0rh- 7*/24 05542245547 den ulaşabilirsiniz

kazasız belasız

Cennetkizi nickim. İsmim: HURİ / AB rh (-) Negatif. / Çanakkale/Merkez. 5436201716. Zaten aktif kan bağışçısıyım. Zor bulunan bir kan grubu. Allah kimseye aratmasın. Hayırlı günler arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar