Üyelerin Kan Grupları

onurcan / İst-Maltepe / onur alkas / 0535 405 17 12
eklenirse sevinirim.

onur kircakci izmir/çeşme (0rh-) 05342645810
faydalı olabilirsek ne mutlu bize

ihtiyaç olursa herzaman yardıma hazırım arkadaşlar bilginize (0 RH +) cep tel:0 542 833 87 41

süperrr herkez burda varmış ilgi süperrr çok sevindim yaaa umrım işim düşmez ama bu syfa resmen benim için açılmış ve bir sürü süperr

Evet güzel bilgiler ama bazı arkadaşların güncel yazması yerine site adminlerinin sürekli kontrol edip güncellemesi daha iyi olurdu sanki.

Super Moderator
okyr' Alıntı:
Evet güzel bilgiler ama bazı arkadaşların güncel yazması yerine site adminlerinin sürekli kontrol edip güncellemesi daha iyi olurdu sanki.
Sitede biraz daha sık vakit geçirdikçe, aynı bilgilere artık kullanıcı profillerinden ulaşılabildiğini göreceksiniz.:cat:
Bu konu da, yararı, geçmişi ve kolay erişilebilirliği küçümsenemeyeceğinden hala yayında ve gelişerek güncellenmektedir.

Bu sayfaya girdiğimde BBRR arkadaşımızın kan gruplarına göre yaptığı, tlf. numaralarının ve bulundukları şehirlerin olduğu listeyi görüyorum.Güncelleme derken bu listeden bahsetmiştim.Bu listenin sürekli güncellemesinin iyi olduğunu düşünüyorum.Evet sitede fazla vakit geçirmedim ve neyin nerede olduğunu bilmiyorum.Ama acil kan ihtiyacı olan bi arkadaşımızın da bu konunun başında yapılmış olan listeden bana rahatça ulaşmasını istediğim için bu listenin güncellenmesini istedim.Belki de kan grubum A negatif olduğu için bu konuda hassasım.Bu konuda ki hassasiyetimi anlayışla karşılayacağınızı umuyor ve bu sayfanın başındaki listenin güncellenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Osman BAŞKAZANCI Rh +
Gsm ; 0532 241 94 86
Mimaroba- Büyükçekmece / İSTANBUL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar