Üyelerimiz Hakkında Bilgiler (Profil,Msn,isim,is,vb)

Merhaba arkadaşlar ben Burhan sitenizi bayadır takipcisiyim baya bir bilgi edinmiş durumdayım herkesin emeklerine teşekkürler ederim.Ben 2005 suzuki burgman'400 kulanıcısyım bu benim ilk motorum biraz ani oldu benim onunla tanışmam ve ilk görüşte aşk vardırya öyle işte birden biz oluverdik.Burdaki arkadaşlık ortamı beni baya sardı umarım devamı gelir saygılar...Burhan KIZILGONCA..

Hee unuttumm ist/avcılar ve tekstil sektöründe satın alma bölümündeyim

Son düzenleme:
selam ben murat tunç yaş 18 öğrenci ve aynı zamnda bilgisayar şirketinde teknik elemanın
E-mail adresim >>>[email protected]<<<
>>>[email protected]<<<
istanbul/kadıköy/kozyatağında oturuyorum

yaşım nedeniyle motor ehliyeti alcam ama para yok :pr:çakışırken biriktirdiğim paralarla ehliyet alcam :p

Ben Selçuk Sinoplu yum Anadolu Ünv Kamu Yönetimini yeni bitirdim daha önce İstanbul Ünv Elektrik okudum. Şu anda askerlik bekliyorum Msn Adresim:[email protected]

bende selçuk erzengin 27 yaşındayım honda cbr 125r repsol kullanıyorum msn [email protected] amasralıyı(BARTIN) 3 yıldır istanbulda yaşıyorum
bir reklam şirketinde teknisyen (elektrik-cctv-telefon santrali) olarak çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:cherry:

Bende yazayım bari...
Adım Hamza...19 Yaşındayım...Yaklaşık 9-10 senedir motosiklet kullanıyorum.Şu an artık bir motosikletim yok kaza yaptığım için ama en kısa zamanda yeni bir motosiklet alıcam.Kendimi bildim bileli Eskişehir'deyim ama sık sık şehirdışı gezilerim olur...Üniversiteyi denedim olmadı tekrar deniyorum...Webmaster'lık yapıyorum yani web sitesi tasarımı,kurulumu vs vs web ile ilgili herşey tarafımdan itinayla yapılır buradan da duyurulur...Msn'im
[email protected]
Kişisel e-posta adresim
[email protected]
[email protected]

slm motorsiklet.net ailesi bende bugun itibari ile aranıza katılmıs bulunmaktayım.gebzede oturuyorum 23 yasındayım,acık ogretım ısletme 3. sınıf ogrencısıyım gozumun nuru bır cbr125 repsol sahıbıyım ben ona "junior" dıyorum.umarım burada herkesle guzel dostluklar kurarım.daha sımdıden guzel havalarda yapılacak organızasyonları dusundugumde heyecanlanıyorum,ayrıca arkadaslar dıkkat ettıgım kadarıyla cbr 125 kullnıcısı oldukca fazla bu benı cok sevındırdı bu yuzden sızden cbr 125 modıfıye ve gezılerı hakkında bolca yardım ıstıyecegımı dusunuyorum,şimdiden herkese teskkur edıyor ve ıyı forumlar dılıyorum...saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar